Referenties van onze klanten

Gemeente Amsterdam

Sinds begin 2021 levert Jobdigger arbeidsmarktdata in op maat gemaakte datafeeds aan de gemeente Amsterdam. Met deze datafeeds brengt de gemeente trends en ontwikkelingen binnen de regio in kaart. Zowel Onderzoek en Statistiek (O&S) als WSP Groot-Amsterdam zetten de data in om meer inzicht in de regio te krijgen, beleidsmakers van advies te voorzien en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Benieuwd hoe de gemeente Amsterdam dit doet? Lees het hier.

Lees klantcase

Birch

“De data van Jobdigger is uitermate waardevol om inzicht te krijgen in de (regionale) arbeidsmarkt, wat ons helpt onze partners in het publieke domein beter te adviseren over human capital beleid.”

Bas van der Starre – Birch Consultants

Lees klantcase

Universiteit Twente

Als je denkt aan organisaties die arbeidsmarktdata gebruiken, dan denk je al snel aan bemiddelaars of recruiters die kandidaten helpen in de zoektocht naar een baan. Minder snel denk je aan een onderwijsinstelling die arbeidsmarktdata inzet om studenten een beter beeld te geven van de arbeidsmarkt. Hoe gaan arbeidsmarktdata en onderwijs samen? Wij spraken met Floris Metzner, Online Marketeer bij Universiteit Twente, over hoe zij dat aanpakken. Lees het hier!

Lees klantcase

Regiodienst

Om zowel kandidaten als opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen, gebruikt Regiodienst sinds kort een nieuwe integratie. Met deze integratie maakt Regiodienst automatisch de beste match tussen kandidaat en bedrijf én legt vervolgens het eerste contact met de kandidaat via een geautomatiseerd WhatsApp Bericht. Hiermee zet het bemiddelingsbureau een nieuwe standaard als het gaat om een datagedreven aanpak en recruitment automation bij het wervingsproces. Nelson Jonker, partner bij Regiodienst, vertelt over zijn verwachtingen van deze nieuwe integratie.

Lees klantcase

ViaJou

In 2011 is Steven van Batenburg samen met zijn compagnon het werving- en selectiebureau ViaJou gestart. Het in Breda gevestigde bureau helpt mensen aan een baan die bij hen past en hanteert hierbij altijd een persoonlijke aanpak. Om zowel kandidaat als bedrijf zo goed mogelijk te helpen, zet ViaJou de arbeidsmarktdata van Jobdigger in. De inzichten uit deze data helpen Steven bij die persoonlijke aanpak. Benieuwd hoe? Zijn verhaal lees je in dit artikel.

Lees klantcase

SkillsCV

Relevante diploma’s en werkervaring zijn lang niet altijd de belangrijkste harde functie-eisen in een vacatureomschrijving. Tegenwoordig vinden we ook veel meer (soft)skills in een vacaturetekst terug. Maarten Westerduin, oprichter van Skills CV, vond dat het tijd was om skills naar een hoger plan te tillen en lanceert binnenkort de nieuwste versie van een app waarbij kandidaten hun op skills gebaseerde cv uploaden en kunnen solliciteren naar hun droombaan. Jobdigger levert de arbeidsmarktdata aan voor deze tool. Benieuwd naar de app en hoe de inzet van arbeidsmarktdata kandidaten helpt om sneller een passende baan te vinden? Lees snel verder.

Lees klantcase

Flexibility Groep

Met een unieke franchiseformule biedt Flexibility Groep ondernemers de kans om hun eigen uitzendbureau te beginnen en verder te ontwikkelen. Inmiddels telt Flexibility Groep ruim 75 franchisenemers. De uitzendorganisatie wil hun ondernemers zo goed mogelijk ondersteunen en faciliteren. De inzet van arbeidsmarktdata voor de uitzendbureaus draagt daaraan bij. Benieuwd hoe? We spraken Leon van Giezen (algemeen directeur) en Menno Kop (commercieel verantwoordelijke) bij Flexibility Groep.

Lees klantcase

FYGI | Happy Recruiters

“Doordat Jobdigger duidelijk aangeeft wat er in de markt gevraagd wordt kan de vacaturetekst veel gerichter worden geschreven en op de juiste plek aangeboden worden. De informatie uit Jobdigger is echt een meerwaarde voor onze recruiters in hun zoektocht naar de juiste kandidaat.”

Benno Verlaan – Applicatie Ontwikkelaar

Covebo

Jobdigger voorziet ons van cruciale informatie om onze data-gedreven recruitmentmarketing strategie succesvol ten uitvoer te kunnen brengen!

Dennis Denekamp – Directeur Digitale Strategie & Business Development

Perspectief

“Jobdigger kennen wij als een prettige samenwerkingspartner met een praktische en innovatieve werkwijze. Het dashboard is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en beschikt over uitgebreide data en landelijke vacatures. Werkzoekenden in onze werk-naar-werk trajecten krijgen inzicht in hun arbeidsmarktkansen en kunnen op efficiënte wijze zoeken naar landelijke vacatures.”

Monique Dijkema – Mentor arbeidsmobiliteit

Lees klantcase

Bureau Hartebaan

Ik gebruik Jobdigger als zzp-loopbaanprofessional al heel lang. Was een van de eerste gebruikers. Ben overgestapt van een andere betaalde zoekmachine omdat Jobdigger de meeste en best bruikbare vacatures vond. Ik ben nog steeds een grote fan van Jobdigger. Vacaturezoekmachines kunnen altijd beter. In de vele jaren heb ik Jobdigger al aardig wat tips gegeven. En bijna altijd krijg ik dan binnen een paar uur het bericht dat het opgelost is en Jobdigger nog beter geworden is. Daarin is Jobdigger als leverancier absoluut uniek voor mij. Ze leveren mij en mijn klant een prachtige tool waarmee je heel precies de juiste vacatures vindt. Daarnaast geeft het real-time inzicht in de arbeidsmarkt, zoekende werkgevers en de voortgang van al je lopende sollicitaties. Natuurlijk kan ik online meekijken met mijn zoekende klanten en tips geven. Maar voor mij maakt Jobdigger dat mijn klanten zelf hun vacatures vinden met een professionele tool en ik mijn tijd nog meer kan besteden aan coachen, wat ik het liefste doe. Daarnaast geeft het gebruik van Jobdigger mij een nog meer professionele uitstraling. Win-win-win! Bedankt Jobdigger, ik beveel jullie daarom ook graag aan!

Mark Ligthart – Eigenaar & Loopbaancoach 

Elqui

“Jobdigger is een toegankelijk en prettig systeem, dat een goede ondersteuning biedt voor onze cliënten bij hun zoektocht naar een andere baan. We zijn ervan overtuigd dat zij met behulp van Jobdigger sneller en effectiever de baan kunnen vinden die bij hun talenten past.”

Ellen Hobers – Mede-eigenaar & Carrièrecoach

Enroute

“Naast een prettige samenwerking levert Jobdigger een eenvoudig en slim systeem met direct toegang tot relevante vacatures. Niet alleen voor onze cliënten een goede ondersteuning maar ook voor onze jobhunters een effectief instrument om toegang te krijgen tot geschikte vacatures.”

Olaff Smit – Eigenaar & Arbeidsdeskundige

Jackling Engineering

Jobdigger is veel meer dan een standaarddienst. De mensen bij Jobdigger zijn voor mij gelijkwaardige partners in het vinden van nieuwe kansen en ontwikkelingen in de markt. De data is van hoge kwaliteit en doordat ze er met een nieuw perspectief naar kijken, komen ze met andersoortige oplossingen.

Jacco Vingerling – Eigenaar

Luba Uitzendbureau

“Jobdigger geeft ons de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de meest recente vacatures te vinden. Los van deze waardevolle functionaliteit valt vooral de prettige samenwerking op. Jobdigger denkt écht met ons mee om alle mogelijkheden maximaal te benutten. Ze adviseert niet om zoveel mogelijk te verkopen, maar om zo goed mogelijk te voorzien in onze wensen.”

Ferry Kort – Senior Database Marketeer

Accord Uitzendbureau

“Jobdigger maakt het stukken makkelijker om te zoeken naar geschikte vacatures. Door de volledigheid van de verwerkte informatie en het continu checken op actualiteit kunnen we doelgerichter werken. In onze branche is efficiëntie in de werkwijze van groot belang en Jobdigger draagt daar zeker aan bij.”

Achmea

Het DoelgroepenDashboard helpt ons om voor vacatures, waarbij we minder kennis en ervaring hebben, zeer snel een beeld te vormen van de arbeidsmarkt en de concurrentie. Dit zorgt ervoor dat we beter de gesprekken ingaan die we voeren met onze businesspartners en zorgt ook voor zowel een kwalitatieve verbetering als versnelling in ons selectieproces.

Young Capital

Wij hebben de keuze voor Jobdigger gemaakt, omdat het een erg gebruiksvriendelijke tool is. Ook de Excel-overzichten die we dagelijks ontvangen, zijn heel duidelijk en direct toepasbaar. Verder ervaar ik het persoonlijke contact en de goede en snelle service als heel erg prettig! Bijkomend voordeel is dat de kosten lager zijn dan bij onze vorige leverancier. Kortom: Betere kwaliteit voor lagere kosten!

Yvonne Karst – Commercieel Manager

UAF – Stichting voor vluchteling-studenten

‘Als je net nieuw bent in de samenleving moet je aan veel dingen wennen en mis je soms overzicht, waar begin je? Op welke platforms moet je gaan zoeken? Dan is een tool als Jobdigger heel handig waar je in één keer een heel breed overzicht hebt.’

Jasper Vink – communicatieadviseur en persvoorlichter 

ManpowerGroup

“ManpowerGroup ziet Jobdigger als een volwaardige business-partner in de digitalisering van de arbeidsmarkt. De data van Jobdigger helpt ons dagelijks om ingewikkelde arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken te beantwoorden. De combinatie van betrouwbare data en gebruiksgemak zorgt ervoor dat onze collega’s marktanalyses maken in een handomdraai. De mensen achter Jobdigger denken bovendien pro-actief mee aan oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar leken, maar nu binnen bereik zijn.”

Bas de Ruijter – Projectleider Experis

FYGI | Happy Recruiters

“Doordat Jobdigger duidelijk aangeeft wat er in de markt gevraagd wordt kan de vacaturetekst veel gerichter worden geschreven en op de juiste plek aangeboden worden. De informatie uit Jobdigger is echt een meerwaarde voor onze recruiters in hun zoektocht naar de juiste kandidaat.”

Benno Verlaan – Applicatie Ontwikkelaar

Lees partnercase

UAF – Stichting voor vluchteling-studenten

‘Als je net nieuw bent in de samenleving moet je aan veel dingen wennen en mis je soms overzicht, waar begin je? Op welke platforms moet je gaan zoeken? Dan is een tool als Jobdigger heel handig waar je in één keer een heel breed overzicht hebt.’

Jasper Vink – communicatieadviseur en persvoorlichter 

Lees partnercase

Randstad

Het is voor ons heel belangrijk dat we in Jobdigger een partner hebben waarmee we constructief kunnen samenwerken. Medewerkers zijn professionele gesprekspartners, die meedenken over ingewikkelde vraagstukken. Hun open houding en diepgaande kennis maakt de communicatie bovendien erg helder en plezierig.

Bart van Krimpen – Marketing Intelligence Analyst

Lees partnercase

Personato

Het DoelgroepenDashboard helpt ons om onze relaties op een doortastende manier mee te nemen in de recruitmentkeuzes die we samen met hen maken. Dit o.b.v. real-time data die wij door het dashboard zelf op functie, branche, regio en ervaringsniveau kunnen toespitsen.

Jeroen Heijligers – Algemeen Directeur

Lees partnercase

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!