Identificeren met de doelgroep

Ben jij area manager, sales manager, franchisenemer of recruitment manager?

Genereer met Jobdigger de meest interessante leads. Bouw aan de hand van onze arbeidsmarktdata een portfolio op van je bestaande en potentiële klanten maar ook van je concurrenten en gebruik Jobdigger om te benchmarken. Krijg inzicht in wat er op de markt speelt en gebruik dit om je kansen te bepalen en je salesresultaten te vergroten. Daarnaast geeft Jobdigger inzicht in de activiteiten van je teamleden; hierdoor kun je ze sturen en motiveren, de werkprocessen verbeteren en zorg je dat er binnen je team op een efficiënte manier gewerkt wordt.

Ben jij recruiter, intercedent of accountmanager?

Gebruik Jobdigger om je wervingsproces te optimaliseren. Op basis van onze vacaturedata en arbeidsmarktinformatie schrijf je doelgroepgerichte vacatureteksten, adviseer je opdrachtgevers tijdens de vacature-intake, manage je eenvoudig de verwachtingen van vacaturehouders, opdrachtgevers en kandidaten én verhoog je de slagingskans op een match.

Genereer met Jobdigger interessante leads en krijg direct inzicht in het soort bedrijf en in welke markt(en) het opereert. Met deze achtergrondkennis haal je sneller en gemakkelijker opdrachten binnen en ben je je concurrenten altijd een stapje voor.


Ben jij directielid, business development manager of project manager?

Jobdigger geeft je onder andere inzicht in ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt en in groeikansen en risico’s binnen jouw sector en regio. Bepaal aan de hand van onze arbeidsmarktdata op welke profielen je de focus moet leggen, welke strategieën je moet uitrollen om het hoogste rendement te behalen en welke processen je kunt optimaliseren.


Jobdigger Insights

Boost je sales en optimaliseer je recruitment

Jobdigger Insights biedt intermediairs vacaturedata voor leadgeneratie, betrouwbaar en actueel inzicht in wat er op de arbeidsmarkt speelt en heeft gespeeld en zorgt voor efficiëntere werving


Meer informatie
DoelgroepenDashboard

Hoe vind én verleid je de juiste kandidaat?

Gebruik doelgroepanalyses om efficiënter te werven. Door inzicht te hebben in je doelgroep vind en bereik je schaars talent, verbeter je je arbeidsmarktcommunicatie, zet je de meeste effectieve media- en wervingskanalen in en manage je verwachtingen van kandidaten, vacaturehouders en opdrachtgevers op een professionele manier.


Meer informatie
Jobdigger Data

Analyseer de arbeidsmarkt met data op maat

Zit jij met een onderzoeksvraag en heb je daar vacaturedata of andere arbeidsmarktinformatie voor nodig? Wij leveren datafeeds van zowel actuele als historische data op maat. Deze datafeeds kunnen als basis dienen voor arbeidsmarktanalyses, onderzoeken en artikelen.


Meer informatie

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!