Boost je sales en optimaliseer je recruitment met Jobdigger Insights

De meest complete en actuele verzameling leads, vacaturedata en doelgroepdata

Kennis van de arbeidsmarkt heb je nodig om bijvoorbeeld op basis van groeikansen en risico’s jouw strategie te bepalen en uit te voeren, om processen te verbeteren, om meer leads te genereren, acquisitie te plegen of om sneller en efficiënter te werven.

Werf efficiënter door beter inzicht te krijgen in je doelgroep. Jobdigger Insights geeft je niet alleen de pullfactoren en reisbereidheid van je doelgroep, maar laat ook zien via welke kanalen je ze het beste kunt benaderen.

Jobdigger beschikt over tenminste vijf jaar historische en actuele vacature data en arbeidsmarktinformatie van landelijk, provincie en COROP niveau (arbeidsmarktregio) tot aan gemeenten en standplaats. We beschikken over de meest complete en actuele verzameling vacatures van Nederland, waardoor het niet meer nodig is om het internet af te struinen op zoek naar interessante leads.

De voordelen voor jou zijn:

Tijdwinst

Meer sales

Hogere slagingskans op een match

Betere concurrentiepositie

Eigen huisstijl

In jouw eigen huisstijl mogelijk

Onboarding

Begeleiding bij onboarding

Met Jobdigger Insights

Onze integratiepartners

Naast de standalone versie (SaaS-applicatie) is Jobdigger Insights ook beschikbaar binnen de meeste ATS systemen en in andere recruitment software en uitzendsoftware beschikbaar. Het voordeel van een koppeling of integratie is dat al onze vacature data en arbeidsmarktinformatie automatisch wordt ingeladen en op één plek staat; je hoeft hierdoor niet meer tussen schermen te switchen. Maak kennis met onze integratiepartners en neem gerust contact met ze op voor meer informatie.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!