Jobdigger Insights voor intermediairs in nichemarkten

Jobdigger Insights geeft inzicht in arbeidsmarktdata door het hele land, in elke branche en op elk beroepsprofiel. Dit maakt de software niet alleen interessant voor intermediairs die breed of landelijk opereren, maar ook voor de nichespelers. Jobdigger Insights geeft de nichespeler de mogelijkheden om zijn kansen op de arbeidsmarkt inzichtelijk en concreet te maken.

Lokaal inzicht

Ben je benieuwd hoe de arbeidsmarkt er in een bepaalde provincie, dorp of stad uitziet? Het dashboard van Jobdigger Insights laat een uitgebreid overzicht zien van uitstaande vacatures per regio en toont welke kansen er om de hoek liggen. Intermediairs kunnen zo specifiek op lokale bedrijven of vacatures zoeken. Daarnaast biedt Jobdigger Insights jou ook inzicht in hoe arbeidsmarktdata in een regio zich verhoudt tot arbeidsmarktdata in de rest van het land.

Ben je recruiter? Met lokaal inzicht koppel je jouw kandidaten sneller aan relevante vacatures in de regio of binnen een straal waarin zij bereid zijn te werken.

Zoom in op een beroepsgroep of sector

In het dataoverzicht van Jobdigger Insights kun je als intermediair een selectie maken van de beroepsgroep(en) of sector(en) waarin je actief bent. Dit geldt ook voor kleinere groepen of schaarse functies. In het dashboard verschijnt direct een overzicht van de vacatures die voor jou interessant zijn. Jobdigger Insights laat daarnaast de huidige trend in het aantal geplaatste vacatures binnen deze groep zien. Zie je een stijgende lijn? Dan kan dit het moment zijn om hier als intermediair op in te spelen.

Zoek direct naar Mkb-bedrijven

Richt jij je als intermediair op Mkb-bedrijven? Dan kan Jobdigger Insights je helpen om nieuwe prospects te vinden binnen jouw focusgebied. Naast een overzicht van de geplaatste vacatures in een bepaalde periode, toont Jobdigger Insights namelijk ook de bedrijven die deze vacatures uit hebben staan. Heb je al een mogelijke prospect in gedachte? Zoek dan op dit bedrijf om direct te zien welke vacatures deze Mkb’er op het moment uit heeft staan. Gebruik vervolgens de bedrijfsanalyse om relevante informatie over het bedrijf direct in jouw leadgesprek in te zetten. Lees hier meer over de bedrijfsanalyse.

Wil je weten waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen? Vraag dan gratis een demo aan.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.