Wij zijn opnieuw ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd

We hebben ook dit jaar weer de ISO-certificaten in ontvangst mogen nemen en zijn daarmee opnieuw ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd. Dit betekent dat we aan bepaalde vereisten voldoen waarmee we onze kwaliteit en veiligheid waarborgen. De certificeringen tonen aan dat we in staat zijn om processen, producten en diensten continu te monitoren en verbeteren.

ISO gecertificeerd: wat betekent dat?

  • ISO 9001: we zijn internationaal erkend op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit ISO certificaat verklaart dat Jobdigger voldoet aan de behoeften, eisen en wensen van klanten.
  • ISO/IEC 27001: dit certificaat laat zien dat we voldoen aan alle eisen omtrent informatiebeveiliging. We beheersen informatieprocessen en borgen vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van informatie. Voor de gebruikers van Jobdigger betekent dit onder andere dat persoonsgegevens goed beschermd zijn.

Meer weten over hoe wij de kwaliteit en compleetheid van onze data waarborgen? Vind hier meer informatie. Of ben je benieuwd hoe wij onze arbeidsmarktdata verzamelen en verwerken? Dat lees je dit artikel.  

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!