Updates Jobdigger portfolio: filter nu nog gerichter binnen je salesfunnel

Binnen het portfolio van Jobdigger houden recruiters, uitzenders en salesmanagers hun online salesfunnel goed in de gaten. Gelabelde prospects, leads en klanten komen hier terecht. Om binnen dit portfolio net zo goed te kunnen zoeken en ordenen als binnen alle Jobdigger data, zijn we onder andere aan de slag gegaan met een nieuwe mogelijkheid om specifieker te filteren.

Filteren met je opgeslagen zoekprofiel

Waar het aanmaken van een zoekprofiel binnen Jobdigger eerst alleen belangrijk was voor het vinden van nieuwe prospects en leads, helpt het nu ook om binnen je bestaande salesfunnel op zoek te gaan naar organisaties. Het aangemaakte zoekprofiel gebruik je nu namelijk ook om je opgeslagen prospects, leads en klanten te filteren op bepaalde criteria. Eerder kon dit al op functietitel of opleidingsniveau; nu kun je de naam van een opgeslagen zoekprofiel selecteren. Zo vind je makkelijk gelabelde organisaties terug die relevant zijn voor je huidige salesactiviteiten.


Meerdere organisaties tegelijk selecteren

Vanaf nu kun je binnen het portfolio meerdere organisaties tegelijk selecteren om hier één actie op uit te voeren. Zo kunnen meerdere prospects in één keer worden gewijzigd in leads of kunnen organisaties die niet meer relevant zijn gemakkelijk worden verwijderd uit het portfolio. Bekijk hier hoe het werkt:

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.