Nieuwe zoekbalk binnen Jobdigger

Vanaf nu stel je jouw zoekopdracht nog makkelijker en beter in

Vanaf nu zal de zoekbalk in Jobdigger er nét iets anders uitzien dan je gewend bent. De afgelopen tijd zijn we namelijk druk bezig geweest met het herinrichten van deze balk en de manier waarop je binnen Jobdigger op zoek gaat naar resultaten. Het voornaamste doel was om de zoekbalk nog intuïtiever te maken, zodat je sneller de vacatures, bedrijven en analyses vindt waar je naar op zoek was. Benieuwd wat er verandert? Lees het hier!

Dankzij een nieuwe layout wordt zoeken binnen Jobdigger nog eenvoudiger én overzichtelijker. Toch zal je vertrouwde omgeving niet compleet veranderen: in de basis zal het zoeken hetzelfde blijven. De mogelijkheden die je nu hebt bij het instellen van een zoekopdracht zijn er nog steeds, alleen kun je ze nu extra handig inzetten. De filteropties zitten nu namelijk niet meer achter een filterknop naast de zoekbalk, maar staan direct in beeld bij het zoeken:

Zoekbalk aanpassen

Je bepaalt zelf welke filtermogelijkheden je in beeld wilt zien. En met de ‘Meer zoekopties’ button kun je altijd de andere filteropties zien of je selectie aanpassen. Het groene vinkje bij iedere filter laat zien of je deze aan hebt staan.

Locatie 

We hebben nu ook een extra zoekbalk toegevoegd waarin je een locatie kunt invoeren. Het zoeken binnen een bepaalde straal of regio werkt nog hetzelfde als je gewend bent. Eén ding is wel nieuw: je kunt nu ook één of meerdere provincies selecteren in de locatiebalk. Na het selecteren van een locatie blijft de gekozen plaatsnaam bovenaan in de zoekbalk staan tijdens het verkennen van je resultaten of aanpassen van je zoekopdracht.

Nieuwe zoekopdracht beginnen

Ben je klaar met het zoeken van vacatures, organisaties of markt- en doelgroepinformatie binnen je huidige zoekopdracht? Je kunt nu eenvoudig alle ingestelde zoekcriteria resetten en opnieuw een opdracht starten door te klikken op het icoontje naast de zoekbalk:

Je opgeslagen zoekprofielen vind je net als eerst gewoon terug op de homepage en in het overzicht ‘zoekopdrachten’. Zo kun je weer eenvoudig verder met een eerdere zoekopdracht.

Aan de slag met de nieuwe zoekbalk

De filtermogelijkheden die je graag gebruikt tijdens het zoeken, zijn er nog steeds allemaal en stel je eenvoudig in door de knoppen te gebruiken. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd nog je zoekopdracht specificeren met de filterknop linksonder. De nieuwe zoekbalk is voor al onze gebruikers nu beschikbaar binnen Jobdigger Insights. Heb je hier of over andere functionaliteiten nog vragen? Bekijk de Quick Starts in de Help & Ondersteuning omgeving of neem contact op met één van onze medewerkers. Wil je meteen aan de slag? Log dan in binnen Jobdigger.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!