Jobdigger Loopbaan: voor loopbaanprofessionals bij Werkgeversservicepunten

Jobdigger Loopbaan biedt betrouwbaar inzicht in mens én arbeidsmarkt. Dit inzicht helpt Werkgeversservicepunten (WSP) om kandidaten te helpen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Breng de arbeidsmarkt in beeld en krijg toegang tot het complete vacature-overzicht van Nederland op organisatie-, functie- en locatieniveau.

Voor de coach:

Krijg inzicht in jouw kandidaat: de persoonlijkheid, interesses en competenties worden duidelijk binnen Jobdigger Loopbaan. Maak gebruik van het aanbod aan loopbaantesten en vind snel vacatures die passen bij de kandidaat. Alle acties van jouw kandidaat binnen Jobdigger wordt opgeslagen in het logboek. Dit bespaart je het uitvoeren van administratieve handelingen. Zo bespaar je tijd die je liever aan het coachen van jouw kandidaat besteedt.

Voor de accountmanager:

Vind bedrijven die veel vacatures uitzetten en koppel hen aan het WSP waar je werkzaam bent. Maak het zo makkelijker voor zowel de coach als een organisatie om een goede match te vinden. Help kandidaten en bedrijven binnen jouw account om een duurzame relatie aan te gaan.

Benieuwd hoe jij Jobdigger Loopbaan in kunt zetten? Lees hier meer of vraag gratis en vrijblijvend een demo aan. Eén van onze data-experts neemt je graag mee door functionaliteiten en mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.