Intermediair: optimaliseer je leadproces met Jobdigger Insights

De markt verandert snel en daarmee ontstaan ook weer nieuwe kansen voor intermediairs. Misschien vind je prospects op nieuwe plekken of wil je andere markten aanboren. Met een volledige en altijd up-to-date salesfunnel binnen Jobdigger Insights volg jij van je potentiële klanten het gehele proces. Gebruik deze funnel om jouw kansen op de arbeidsmarkt in kaart te brengen en bekijk direct relevante arbeidsmarkt- en organisatiegegevens die horen bij jouw prospect, lead of klant.

Importeer leadlijsten direct in Jobdigger Insights

Importeer je huidige lijst met prospects, leads en klanten direct en gemakkelijk in Jobdigger Insights. Gebruik ons standaard Excel-bestand, waarin je enkele gevraagde gegevens invult, zoals het KvK-nummer van een bedrijf.

Door middel van het KvK-nummer vindt Jobdigger direct de juiste organisatie (en bijvoorbeeld vestiging) en krijg je inzicht in de bedrijfsanalyse van deze organisatie. De bedrijfsanalyse laat je bijvoorbeeld zien welke vacatures door deze organisatie zijn uitgezet en welke vaardigheden een bedrijf aan potentiële medewerkers vraagt.

Blijf op de hoogte met e-mail alerts

Ontvang per e-mail meldingen van nieuwe vacatures die door bedrijven uit je salesfunnel zijn uitgezet. Binnen Jobdigger Insights stel je in hoe vaak je deze meldingen ontvangt en of je alleen meldingen van jouw eigen funnel ontvangt of ook van collega’s. Sinds kort heb je ook de mogelijkheid om enkel meldingen te ontvangen van een bedrijf in combinatie met een specifiek beroep. Zo word je alleen op de hoogte gehouden van data die voor jou relevant is.  

Locatie-gerelateerd zoeken

Met de heatmap-functie binnen Jobdigger Insights zie je op welke locatie(s) een organisatie de meeste vacatures uit heeft staan. Zoek in heel Nederland of target op een locatie bij jou in de buurt. Heb je partnervestigingen of collega’s op andere plekken in Nederland zitten? Met deze functie kun je elkaar helpen met het genereren van leads door elkaar te tippen over interessante prospects. Of je spreekt bijvoorbeeld af om de prospect samen te benaderen vanuit verschillende locaties.

Meer weten?

Benieuwd welke mogelijkheden Jobdigger Insights nog meer biedt? Neem gerust contact op met één van onze experts of vraag direct een gratis demo aan.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!