Optimaliseer je werving- en selectieproces: iedere dag de nieuwste vacatures in je mailbox

In Nederland worden dagelijks gemiddeld 9000 unieke vacatures online geplaatst. Voor recruiters en salesprofessionals die werkzaam zijn in de uitzendbranche, staffing of executive search, is het belangrijk om deze vacatures duidelijk in kaart te brengen. Zo sporen ze sneller kansen op de arbeidsmarkt op. Jobdigger Insights maakt de arbeidsmarkt voor hen inzichtelijker. Via Jobdigger ontvang je dagelijks nieuwe, voor jou relevante vacatures in jouw mailbox of ATS/CRM-systeem.

Ontvang alleen vacatures die voor jou relevant zijn

Met Jobdigger Insights ontvang je iedere dag meldingen van nieuwe vacatures die relevant zijn voor jouw kandidaten óf over potentiële klanten. Jij bepaalt zelf welk type vacatures jij van welke klant of prospect, beroepsgroep, branche of specifieke bedrijf wilt ontvangen. Als gebruiker kun je een zoekprofiel binnen Jobdigger Insights aanmaken en opslaan. Hierbij krijg je de mogelijkheid om vacatures die aansluiten bij dit profiel, dagelijks als melding in de mailbox te ontvangen. Het zoekprofiel kan bijvoorbeeld de wensen van een kandidaat vertegenwoordigen.

Ook kun je als gebruiker organisaties selecteren die je wil volgen. In dat geval komen er meldingen binnen zodra een organisatie weer een nieuwe vacature online heeft geplaatst. Met deze functionaliteit maakt Jobdigger Insights het totale aantal nieuwe vacatures overzichtelijk.. Dit bespaart veel tijd, die dan weer naar de aandacht voor een kandidaat of activiteiten in het salesproces kan gaan.

Gekoppeld aan jouw salesfunnel (portfolio)

Sinds kort geven de meldingen van nieuwe vacatures ook direct aan in welk deel van je salesfunnel de organisatie hoort die deze vacature heeft geplaatst. Bij de vacature staat dan ‘prospect’, ‘lead’ of ‘klant’. Het geven van één van de labels aan een organisatie doe je gemakkelijk binnen Jobdigger Insights. Wanneer een organisatie nog niet is gelabeld, kun je dit direct vanuit een vacature doen.

Vanuit de melding kun je de vacature op twee manieren bekijken:

  • Klik op de link van de website of de titel van de vacature. Dit brengt je meteen naar de oorspronkelijke vacature, op het jobboard of de website waarop deze is geplaatst.
  • Klik naar de vacature binnen Jobdigger. Vanuit dit overzicht kun je direct meer informatie bekijken over de organisatie en de markt. Bekijk welke vacatures een organisatie nog meer heeft openstaan of wat bijvoorbeeld het gemiddelde, gevraagde niveau is dat hoort bij deze functietitel.

Binnen jouw ATS-systeem vacatures direct gekoppeld via Jobdigger

Maak je gebruik van een ATS-systeem dat is gekoppeld aan Jobdigger? Dan is het ook mogelijk om deze meldingen in je mailbox te ontvangen. Je stelt dit in binnen de Jobdigger omgeving van jouw ATS-systeem. ATS-systemen waarmee Jobdigger al is geïntegreerd zijn:

  • Bullhorn / Connexys;
  • OTYS;
  • Carerix;
  • Mysolution;
  • Tigris;
  • Recruitnow;
  • E-matcher.

Benieuwd naar de mogelijkheden stand-alone of binnen jouw ATS-systeem? Neem dan contact op met één van onze data-experts. Meteen zien hoe Jobdigger voor jouw organisatie kan werken? Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan.  

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!