Dit was Bureaurecruitment Live 2023 van Werf&

Afgelopen dinsdag 28 maart, waren wij met Jobdigger aanwezig bij Bureaurecruitment Live in Utrecht, hét event voor recruiters en bemiddelaars om mensen uit de branche te spreken, ervaringen uit te wisselen en nieuwe kennis op te doen. De dag stond geheel in het teken van digitalisering. Hoe digitaliseer je jouw dienstverlening? En waar stel je de grens? Samen met TheMatchbox waren wij te gast als een van de sprekers om bemiddelaars meer te vertellen over onze gezamenlijke oplossing: De Virtual Sales Recruiter. Lees meer over deze dag!

Een inspirerende aftrap

We trapten de dag af met twee interessante sprekers, namelijk Han Mesters en Wouter Verpoest. Han Mesters, Sector Banker Zakelijke Dienstverlening bij ABN AMRO, vertelde over het belang van menselijkheid en employee friendly bedrijven in een wereld waarin de opkomst van tech alleen maar versnelt. Wouter Verpoest, Product Owner bij HRlinkIT, nam ons mee in wat een koelkast en het wervingsproces met elkaar gemeen hebben. Vaak hebben we nog voldoende ingrediënten in onze koelkast liggen om tot een lekker recept te komen, maar we doen er uiteindelijk niets mee. Zonde! Hetzelfde geldt voor inactieve profielen bij een bemiddelingsbureau: waarom zou je niks met deze profielen doen? Met behulp van de juiste matchingtechnologie moeten we deze profielen beter benutten en gaan zien als kans om kandidaten te plaatsen, volgens Wouter.

Breakoutsessie van Jobdigger & TheMatchbox

Na een heerlijke lunch, waarbij de bezoekers langs onze stand konden lopen voor een praatje, volgden er verschillende breakout sessies. Tijdens een van de breakout sessies waren Adelbert Smal van Jobdigger en Jan Govaerts van TheMatchbox de sprekers. Zij namen het goed vertegenwoordigde publiek onder meer mee in de laatste trends en ontwikkelingen en vertelden over de opkomst van werven op basis van skills op de arbeidsmarkt. In tijden van krapte kan werven op basis van skills uitkomst bieden om toch de juiste kandidaten te vinden voor een specifieke vacature. Benieuwd hoe? Lees meer over skills. Ook vertelden Adelbert en Jan vervolgens hoe onze gezamenlijke oplossing, De Virtual Sales Recruiter, helpt bij het beter en sneller plaatsen van kandidaten: met de matchingtechnologie van TheMatchbox en de arbeidsmarktdata van Jobdigger vergroot je als bemiddelaar je kansen om kandidaten te helpen met het vinden van een baan die goed bij hen past.

Een leuke afsluiting

We sloten de dag af met een gezellige borrel waarbij we nog even konden napraten over het event. Ook hebben we bij kunnen praten met een aantal partners, waaronder Carerix, Tigris, RecruitNow en Bullhorn. Dank aan iedereen die naar onze breakoutsessie is gekomen en naar ons verhaal heeft geluisterd. Tot volgend jaar!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!