Zomeractie

Tot 6 maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights

Wil je meer leads genereren of met het juiste inzicht de manier vinden om de arbeidsmarkt en kandidaat beter met elkaar te matchen? Maak dan nu gebruik van onze zomeractie en krijg meer inzicht in de markt met de juiste arbeidsmarktdata. Je krijgt tot maximaal 6 maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights. Hoe eerder je start hoe langer je hiervan kunt profiteren. De actie geldt tot en met 30 september 2020.

De voordelen van Jobdigger Insights

Met Jobdigger Insights krijg je direct inzicht in het aantal geplaatste vacatures binnen een bepaalde regio, sector of beroepsgroep én zie je welke organisatie relevante vacatures voor jou uit heeft staan. Deze informatie kun jij direct inzetten voor een sterke strategie en marktpositie.

  • Krijg meer inzicht in de arbeidsmarkt van jouw sector, regio of markten/focusprofielen
  • Ontvang dagelijks automatisch updates en inzicht in je eigen klanten, prospects en concurrenten
  • Genereer binnen enkele klikken interessante leads
  • Blijf per e-mail op de hoogte van potentiële opdrachtgevers of bestaande klanten
  • Direct actueel inzicht in de gevraagde skills voor kandidaten door een bedrijf en passende skills bij een functie en/of beroep

Zo werkt het

Vanaf het moment van akkoord op het actieaanbod, ontvang je tot en met 31 december 2021 toegang tot Jobdigger Insights voor de prijs van een jaarabonnement. Dit betekent dat je tot wel 6 maanden gratis gebruik kunt maken van de arbeidsmarktdata binnen Jobdigger Insights.

De actie gaat in vanaf moment van activatie van jouw abonnement: hoe eerder je een licentie aanschaft, hoe langer je van de actie profiteert.

  • Betaal op het moment van aankoop voor 12 maanden en ontvang tot wel 18 maanden toegang tot Jobdigger Insights.
  • Je kunt gebruik maken van de zomeractie tot en met 30 september 2020.

Maak nu gebruik van de zomeractie

Wil je de voordelen van Jobdigger Insights graag zelf ervaren? Neem dan contact op en maak gebruik van de zomeractie. Liever eerst even rondkijken? Vraag dan een gratis online demo aan en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden.

Over Jobdigger

Tenslotte nog even over Jobdigger, wij houden van een persoonlijke aanpak en korte lijntjes met de klant. We ontwikkelen onze producten continue door, mede op basis van feedback van onze klanten. Hierdoor voegen we regelmatig nieuwe features aan onze producten toe en blijven we innovatieve oplossingen bieden. Ten slotte, Jobdigger is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd, voldoet aan de AVG-wetgeving en werkt op alle devices; we zijn 100% mobile-proof. Meer weten over Jobdigger? Lees het hier.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.