Zomeractie: 3 maanden gratis Insights Plus

Wil je het meest volledige inzicht in de arbeidsmarkt krijgen en alles weten over jouw doelgroep, zodat je sneller en efficiënter de juiste kandidaat kunt vinden? Maak dan nu gebruik van onze zomeractie op ons nieuwste product: Jobdigger Insights Plus en krijg toegang tot waardevolle markt-, bedrijfs- en doelgroepanalyses waarmee je jouw werving- en selectieprocessen verbetert.

Bij afname van een jaarabonnement op Insights Plus krijg je nu 3 maanden gratis toegang. In totaal heb je dus 15 maanden toegang voor de prijs van 12 maanden. De actie geldt t/m 15 juli 2024.

De voordelen van Insights Plus

  • De combinatie van arbeidsmarktrends en doelgroepkenmerken helpen je om sneller vacatures te vullen of bestaande kandidaten te plaatsen. Bij Jobdigger Insights Plus hebben we nieuwe doelgroep-datapunten toegevoegd die alleen in deze omgeving beschikbaar zijn.
  • Lees meer over de voordelen en functionaliteiten en ontdek meer over de arbeidsmarkt waarin jouw organisatie actief is.
  • Maak gebruik van doelgroepinformatie om je kandidaat sneller te vinden, te plaatsen of via alternatieve doelgroepen te werven en op te leiden (bijvoorbeeld op basis van skills).
  • Ontdek binnen Jobdigger Insights Plus meer over de wervingshaalbaarheid, baanvoorkeur, mediakanalen, kandidaatverwachtingen en trends.
Jobdigger Insights Plus
Jobdigger Insights Plus

Zo werkt het

Vanaf het moment van akkoord op het actieaanbod, krijg je 15 maanden toegang tot Jobdigger Insights Plus voor de prijs van een jaarabonnement. Dit betekent dat je 3 maanden gratis gebruik kunt maken van de arbeidsmarktdata en doelgroepdata binnen Jobdigger. Direct na afsluiting activeren wij jouw abonnement.

  • Betaal op het moment van aankoop voor 12 maanden en ontvang 15 maanden toegang tot Jobdigger Insights Plus.
  • Je kunt gebruik maken van de zomeractie tot en met 15 juli 2024.

Maak nu gebruik van de zomeractie

Wil je de voordelen van Jobdigger Insights Plus zelf ervaren? Neem dan contact op en maak gebruik van de zomeractie. Liever eerst even rondkijken? Vraag dan een gratis online demo aan en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden.

Jobdigger en Intelligence Group

Jobdigger Insights Plus is ontwikkeld in samenwerking met Intelligence Group: onze waardevolle partner van Jobdigger op het gebied van arbeidsmarktdata. Veel recruiters, uitzenders, sales-executives en andere professionals in de werving en selectie gebruiken dagelijkse de doelgroepdata en arbeidsmarktdata van Jobdigger en Intelligence Group binnen Jobdigger Insights Plus. Hiermee spelen zij in op belangrijke veranderingen op de markt en interessante kansen voor sales of kandidaten.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!