De laatste updates binnen Jobdigger in vogelvlucht

Een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, brengt nieuwe behoeften aan het licht. Bemiddelaars sturen constant bij om zo goed mogelijk op nieuwe kansen en ontwikkelingen in kunnen te spelen. De inzet van arbeidsmarktdata in het recruitmentproces helpt hen daarbij. Data-based werken wordt steeds vaker onderdeel van de werving- en selectieprocessen van bemiddelaars. Jobdigger voorziet recruiters in deze behoefte; daarbij zorgen we ervoor dat onze tooling de veranderende markt én behoeften bij blijft. Lees snel verder over de laatste updates binnen Jobdigger.

Wie nu gebruik maakt van Jobdigger, heeft toegang tot 1 miljoen Nederlandse vacaturebronnen en uitgebreide analyses van bedrijven, markten en doelgroepen. Met deze informatie kunnen recruiters, uitzenders en andere professionals in de werving en selectie hun werkprocessen optimaliseren. De data biedt meer inzicht in de markt, waarmee plaatsingen sneller worden gedaan en nieuwe leads makkelijker worden opgespoord én binnengehaald. Om deze informatie zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk te maken, voeren wij continue aanpassingen door binnen Jobdigger. Waarschijnlijk ben je een hoop veranderingen zelf al tegengekomen. We nemen je toch graag mee door enkele aanpassingen die wij in het afgelopen jaar hebben gedaan, zodat je alles uit onze data kunt halen!

Met deze nieuwe functionaliteiten bespaar jij nóg meer tijd

Makkelijker managen van het portfolio
Sinds kort is het mogelijk om bulkacties uit te voeren, waarbij een selectie van onderdelen tegelijk kan worden gemanaged. Zo kun je meerdere organisaties binnen het portfolio in één keer een nieuw label geven. Dit geldt ook voor vacatures: maak eenvoudig een selectie en verwijder vacatures die niet meer relevant zijn. Zo creëer je snel meer overzicht binnen je portfolio en bespaar je een hoop tijd.

Sorteren en filteren binnen het portfolio
We hebben de sorteer- en filtermogelijkheden binnen het portfolio uitgebreid. Je kunt nu opgeslagen vacatures makkelijker terugvinden, door te zoeken op organisatie of functietitel. Het is ook mogelijk om te sorteren op basis van een eigenschap van de vacatures, zoals de plaatsingsdatum.

Sneller je opgeslagen zoekprofiel opnieuw bekijken
In deze nieuwe balk kun je in jouw zoektocht naar vacatures nu snel een eerder opgeslagen zoekprofiel selecteren. Zo krijg je alle relevante resultaten die bij dit zoekprofiel aansluiten meteen te zien in het overzicht.

Leer Jobdigger nóg beter kennen met onze nieuwe informatievoorzieningen

Snel op weg met onze Quick Starts
Wil je opnieuw bekijken hoe je het beste door Jobdigger beweegt? Of ben je benieuwd welke functionaliteiten er nog meer zijn? Rechts bovenin, onder ‘Help & Ondersteuning’ vind je onze Quick Starts. In deze handleidingen vind je de stappen en afbeeldingen die je helpen om Jobdigger je snel eigen te maken.

Kennis en tips direct binnen je Jobdigger omgeving
In 2021 voegden wij een nieuw overzicht met informatie toe aan de homepage binnen Jobdigger Insights. In dit overzicht delen we onder andere het laatste nieuws, tips om Jobdigger nóg beter in te zetten en weetjes over onze arbeidsmarktdata. Kijk dus af en toe naar de verschillende berichten in het overzicht als je weer inlogt binnen Jobdigger. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Visuele aanpassingen binnen Jobdigger

Nieuwe look-and-feel
Is het je opgevallen dat jouw Jobdigger dashboard er anders uitziet dan een jaar geleden? Geleidelijk hebben we steeds kleine, visuele aanpassingen gedaan om Jobdigger overzichtelijker te maken voor jou als gebruiker. Het rustiger laten ogen van het dashboard was het uitgangspunt. Zo hebben we het dashboard flink ‘opgefrist’ en de vacaturelijsten completer en duidelijker gemaakt.

Grid- of lijstweergave opslaan
Heb je een zoekopdracht aangemaakt en een voorkeur voor een grid- of lijstweergave van de resultaten? Vanaf nu wordt je weergavekeuze automatisch opgeslagen, zodat bij iedere zoekopdracht de resultaten verschijnen op de manier die jij het prettigst vindt.

Wat gaat er nog komen?

We hebben al veel aanpassingen gedaan, maar blijven altijd kijken naar manieren om Jobdigger nóg beter aan te laten sluiten op de wensen van onze gebruikers. Wat er nog meer gaat veranderen, is dus mede afhankelijk van de mensen die onze data inzetten. Maar we kunnen al een tipje van de sluier geven: binnenkort kun je nóg gerichter zoeken binnen Jobdigger. De zoekbalk wordt overzichtelijker en dynamischer; filteren wordt makkelijker en onnodige filters kun je verwijderen. Benieuwd hoe dat eruit gaat zien? Houd dan je Jobdigger omgeving goed in de gaten!

Meer weten over de functionaliteiten en mogelijkheden binnen Jobdigger?

Vraag het aan één van onze data-experts! Zij vertellen je graag meer. Je bereikt ze via de gegevens op onze contactpagina.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!