Jobdigger werkt samen met Resource Lab om verder te groeien op de Franse markt

Afgelopen maand is Yves Loiseau van Resource Lab vanuit Frankrijk naar ons kantoor in Arnhem afgereisd voor twee inspirerende dagen. De aanleiding hiervoor was dat Yves en Jobdigger de samenwerking zijn aangegaan om Jobdigger nóg beter op de kaart te zetten in Frankrijk en onze Franse ambities verder waar te maken. Benieuwd wat onze samenwerking inhoudt? Lees het hier.

Maak kennis met Yves en Resource Lab

Resource Lab is een Frans bedrijf dat veel kennis heeft over hoe je kandidaten kan aantrekken om bij jou te komen werken. Zij stellen de kandidaat centraal en vanuit deze overtuiging gebruiken ze hun kennis om van werken-bij pagina’s een échte ervaring te maken die inspeelt op wensen en behoeften van de doelgroep. Het bedrijf beschikt over veel data die relevant zijn voor de kandidaat, bijvoorbeeld in welke regio’s de huizen goedkoop zijn, wat er in een specifieke buurt buiten werktijd te doen is en of er kinderopvang binnen een bereikbare afstand te vinden is bij je potentiële nieuwe werkplek. 

Hiermee vernieuwt en verrijkt Resource Lab werken-bij pagina’s. Zo laten bedrijven zien dat ze met je meedenken als kandidaat en meer bieden dan alleen een baan. Oprichter en CEO Yves Loiseau heeft jarenlang kennis en ervaring opgedaan op de Franse arbeidsmarkt en gaat Jobdigger verder helpen.

Onze samenwerking en doelen

Tijdens het tweedaagse bezoek van Yves hebben we het onder andere gehad over de Franse (arbeids)markt, onze organisaties, producten en diensten en natuurlijk onze samenwerking. Yves ondersteunt ons vanaf nu bij het versterken van ons netwerk in Frankrijk en is daar onze stem in gesprekken met potentiële klanten. Ook observeert hij kansen en ontwikkelingen op de Franse arbeidsmarkt die relevant kunnen zijn voor Jobdigger. Het doel van de samenwerking tussen Resource Lab en Jobdigger is om Jobdigger verder te laten groeien op de Franse markt. Ook willen wij Franse uitzend- en recruitmentbureaus laten zien hoe de inzet van arbeidsmarktdata voor je als recruiter kan werken. 

Naast veel kennis, inspiratie en nieuws over Resource Lab en de Franse arbeidsmarkt hebben we Yves ook kennis laten maken met de stad Arnhem en hebben we de samenwerking met en het bezoek van Yves gevierd met een heerlijk diner. We kijken uit naar een mooie samenwerking!

Adelbert en Yves schudden elkaar de hand na het tekenen van het contract
Jobdigger in een restaurant samen met Yves om de samenwerking te vieren

Ben je benieuwd naar de Franse arbeidsmarkt en wil je meer inzicht? Neem contact met ons of Yves op!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!