Jobdigger verlegt grenzen met arbeidsmarktdata in België en Frankrijk

Jobdigger breidt haar arbeidsmarktdata uit naar Frankrijk. Na het beschikbaar stellen van de Belgische arbeidsmarktdata begin oktober, komt de livegang in Frankrijk steeds dichterbij. En alhoewel onze focus de komende tijd op België, Frankrijk en Nederland ligt, is onze grensoverschrijdende reis daar zeker nog niet afgelopen.

Geslaagde livegang in België

Begin oktober namen we deel aan de online Demo Day België van Recruitment Tech Media. Onze deelname aan het event droeg bij aan de naamsbekendheid en een vliegende start in België en bood een mooie kans om de arbeidsmarktdata van Jobdigger aan Belgische bemiddelaars te laten zien. Inmiddels maken al diverse intermediairs gebruik van Jobdigger, zowel stand-alone als via één van onze ATS-partners in België: OTYS, Carerix en Bullhorn.

Verder de grenzen over

De data-spiders van Jobdigger zijn druk bezig om alle vacaturesites door te lopen om zo het meest volledige overzicht van arbeidsmarktdata in Frankrijk te kunnen leveren. De eerste pilots draaien en mede dankzij de scherpe input en frisse blik van onze Franse klanten, kunnen we ook daar optimale datakwaliteit leveren. We scannen vacatures op onder andere functietitels, salarissen, gevraagd opleidingsniveau en gevraagde skills. Al deze arbeidsmarktdata kunnen gebruikers van Jobdigger terugzien in een overzichtelijk en up-to-date dashboard.

Inzicht in verschillende grensregio’s met de arbeidsmarktdata van Jobdigger

In Jobdigger kunnen recruiters, uitzenders, sales-experts en mobiliteitsadviseurs vacatures zoeken in verschillende regio’s of binnen een straalgebied. Het is ook mogelijk om in meerdere grensregio’s tegelijk te zoeken. Daarnaast kan een uitzender gemakkelijk filteren op vacatures die bijvoorbeeld op maximaal 30 minuten reistijd van een kandidaat af zitten.

Intermediairs hebben met Jobdigger altijd actueel inzicht in ontwikkelingen en kansen die zich afspelen op de arbeidsmarkt. Functies waar de meeste vacatures voor uitstaan en kanalen waarop de meeste kandidaten zoeken naar een baan, worden gemakkelijk in beeld gebracht. Actueel inzicht in de arbeidsmarkt creëert een voordeel voor zowel de kandidaat en bemiddelaar als de werkgever. Kandidaten komen sneller aan een passende baan en werkgevers vinden sneller de juiste match voor hun organisatie. Zo draagt Jobdigger bij aan een betere match tussen de vraag- en aanbodkant van de arbeidsmarkt: nu in Nederland, België en zo dadelijk ook in Frankijk.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!