Een nieuw design voor Jobdigger Loopbaan! Dit is er veranderd

De afgelopen tijd hebben we Jobdigger Loopbaan in een nieuw jasje gestoken. Het design is nu nóg beter afgestemd op de wensen en behoeften van de gebruikers. Deze maand is het nieuwe, verbeterde design live gegaan. Daar zijn onze gebruikers en wij heel blij mee. Wat is er nieuw? Lees het hier!

Even kort: wat is Jobdigger Loopbaan?

Jobdigger Loopbaan biedt de meest complete en actuele verzameling loopbaantesten, beroepen, opleidingen en vacatures van Nederland. Je kunt Loopbaan inzetten voor loopbaanbegeleiding, van-werk-naar-werk-trajecten, re-integratie 2e spoor trajecten en outplacement trajecten. Deze oplossing is geschikt voor de loopbaan-, outplacement- en , re-integratiecoaches. Maar ook mobiliteitsadviseurs, arbeidsdeskundigen en andere loopbaanprofessionals die als zzp’er of binnen een organisatie werkzaam zijn.

Onze gebruikers gaven input

Om onze gebruikers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in hun doel om kandidaten aan een mooie functie te helpen, hebben we actief en uitgebreid met hen gesproken over Jobdigger Loopbaan. We hebben goed geluisterd naar hun feedback. Gebruikers gaven aan dat Loopbaan hen al erg goed helpt, maar dat de tool nog intuïtiever mocht worden. Een nieuw design was het plan! Daar zijn we gelijk mee aan de slag gegaan. 

We hebben het design meerdere keren aan onze gebruikers gepresenteerd. Zo konden we tussentijds toetsen of we nog op het juiste spoor zaten en of het vernieuwde design aansloot bij hun behoeften.

Wat hebben we veranderd?

Het doel was om het nieuwe design van Jobdigger Loopbaan zo intuïtief mogelijk te maken. Wat zijn de concrete veranderingen in Jobdigger Loopbaan?

  • Nog meer duidelijkheid vanaf de homepage welke acties je kunt ondernemen binnen de Loopbaan omgeving. Waar we eerst werkten met ‘stappen’, zie je nu vier blokken met duidelijke omschrijvingen (zie de eerste afbeelding);
  • Ook heeft het gedeelte waar je vacatures en informatie over beroepen kunt vinden een nieuwe look-and-feel gekregen (zie de tweede afbeelding).

In de basis zijn de functionaliteiten nog hetzelfde als eerst, maar door het nieuwe design kun je als gebruiker van Jobdigger Loopbaan alle mogelijkheden nog beter benutten. Zo kun je als coach je kandidaat nog sneller aan een nieuwe functie helpen waar hij of zij écht op zijn plek zit. En hier zijn zowel coach als kandidaat bij gebaat!

Ben je benieuwd wat Jobdigger Loopbaan voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!