Dit was de eerste editie van het event Staffing Leader Debate 2023

Na een geslaagd event begin november in België, was het maandag 27 november zover in Nederland: de eerste editie van ons eigen event wat we samen met theMatchbox en Minggo organiseerden: Staffing Leader Debate 2023. Met een mooie groep bemiddelaars gingen we in debat over allerlei onderwerpen op het gebied van arbeidsmarktdata. Benieuwd naar het event? Lees hier de terugblik!

Maandag 27 november kwamen bemiddelaars zoals TimeToHire, Manpower, Adecco Group, Babbage Company, Werf& en Building Heroes uit heel Nederland naar het Spoorwegmuseum in Utrecht om een middag lang inspiratie en kennis op te doen over arbeidsmarktdata, recruitment automation en matching. Onder leiding van Wim van Meerbeeck, Managing Director van HRLinkIT gingen we in debat over belangrijke onderwerpen zoals automatisering en de inzet van social media bij het wervingsproces.

Na het inhoudelijke debat konden gasten met elkaar bijpraten en ondertussen deelnemen aan een VR-activiteit. We sloten de dag af met een heerlijk driegangendiner en alle gasten gingen naar huis met een lekkere fles wijn als bedankje voor hun komst. Het was een zeer geslaagd eerste event samen met onze partners theMatchbox en Minggo. Dank aan iedereen die aanwezig was en we zien jullie graag volgend jaar weer terug!

Staffing Leader Debate 2023
Staffing Leader Debate 2023

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!