De arbeidsmarktdata van Jobdigger wordt grensoverschrijdend

Na jarenlang het meest complete vacatureoverzicht in Nederland te hebben, breidt Jobdigger haar ‘dataspiders’ uit naar België. Vanaf oktober kunnen intermediairs, recruiters en sales-executives in België Jobdigger inzetten bij hun sales- of recruitmentprocessen.

Jobdigger Insights live in België

Vanaf eind september is de Belgische data van Jobdigger ook binnen België beschikbaar én volledig geïntegreerd in de meest gangbare recruitmentsystemen. Jobdigger Insights scant via Artificial Intelligence technologie dagelijks ruim 1 miljoen Belgische websites op vacaturedata en classificeert daarmee dagelijks circa 6.000 tot 10.000 nieuwe jobs. Op het moment zijn de eerste Belgische intermediairs al aangesloten als pilot, zodat we hun ervaringen mee kunnen nemen voor een optimale datakwaliteit. Hiermee zorgen wij ervoor dat de software alles biedt waar Belgische intermediairs behoefte aan hebben. De data is volledig en de resultaten van deze pilots zijn veelbelovend voor een geslaagde livegang van Jobdigger Insights in België.

Door naar Frankrijk

Terwijl de eerste Belgische partners en klanten kennismaken met Jobdigger en de data inzetten om in te spelen op marktkansen, zitten onze developers niet stil. Ondertussen verzamelen wij ook in Frankrijk alle vacature – en marktdata en starten wij daar met de eerste pilots. Binnenkort vertellen we je meer over de grensverleggende reis van Jobdigger.  

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.