De Virtual Sales Recruiter aanwezig op hét event van Werf&: Bureaurecruitment Live

Vorige week waren wij aanwezig bij het event Bureaurecruitment Live van Werf& in Utrecht. De dag stond in het teken van ‘de toekomst van bureaurecruitment’ waarbij diverse sprekers hun visie deelden op dit onderwerp. Ook Jobdigger sprak samen met TheMatchBox over de gezamenlijke oplossing die wij hebben ontwikkeld: De Virtual Sales Recruiter. We delen de hoogtepunten van deze inspirerende dag met je.

De toekomst van bureaurecruitment
Wat houdt dat precies in, de toekomst van bureaurecruitment? Als we daar antwoord op moeten geven, dan dekt het woord ‘data’ de lading. Een groot deel van de sprekers die hun visie deelden op dit onderwerp, zien dat data een centrale rol innemen in het recruitmentproces. Voor nu én in de toekomst.

Want hoe bereik je de juiste kandidaten in de schaarse arbeidsmarkt? En hoe doe je dit efficiënt? Hoe behoud je persoonlijke aandacht voor kandidaten met data en automatic matching? En welke middelen en kanalen zet je in om in een wereld waarin we worden overspoeld met informatie, kandidaten op de juiste manier te bereiken? Deze vragen kwamen veelvuldig aan bod op het event. 
(Foto: Jasper Spanjaart)

Arbeidsmarktdata gekoppeld met matching

Een antwoord op deze vragen is de Virtual Sales Recruiter. Dit is een gezamenlijke oplossing van Jobdigger en theMatchBox. Adelbert Smal (Jobdigger) en Jan Govaerts (theMatchBox) vertelden tijdens het event hoe deze oplossing helpt in je recruitmentproces en waarom het past in het straatje van ‘de toekomst van de bureaurecruitment’. Door de matchingtechnieken van theMatchBox vind je binnen je ATS alle matchende kandidaten uit interne- en externe bronnen voor een vacature. Door de arbeidsmarktdata van Jobdigger vind je voor elke kandidaat, binnen je eigen data én beschikbare data in de Benelux, Frankrijk en Duitsland, een passende vacature. Kortom: De Virtual Sales Recruiter helpt je als recruiter data en matching optimaal in te zetten, waardoor je meer tijd overhoudt voor de persoon achter het cv. 

Jan Govaerts (theMatchBox) & Adelbert Smal (Jobdigger). Foto: Jasper Spanjaart

Het was een inspirerende dag waarin wij veel mensen hebben gesproken en kennis hebben gedeeld. Wij willen iedereen die aanwezig was bedanken voor het geslaagde event en zien je graag volgend jaar terug.

Event gemist?

Is het niet gelukt om aanwezig zijn bij het event of onze breakout sessie, maar wil je toch meer weten over de Virtual Sales Recruiter? Neem gerust contact op. We vertellen je graag meer en sturen je de presentatie op, zodat je deze rustig door kunt nemen. Ondertussen kun je ook vast een kijkje nemen op de website van de Virtual Sales Recruiter.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!