Bekijk het webinar: Ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt

Op maandag 6 februari gaven wij tijdens Webinar Week van Werf& het webinar ‘Ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt’. Hierin namen we onze volgers mee in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt én deelden we verschillende oplossingen voor recruitmentprofessionals. Webinar gemist of wil je ‘m opnieuw bekijken? We hebben de opname voor je klaargezet.

Vacaturetrends, skills en nieuwe kansen

Tijdens het webinar namen we de kijkers mee in wat zich de afgelopen maanden afspeelde op de Nederlandse arbeidsmarkt. We lieten de ontwikkeling in het aantal vacatures zien, toonden functietitels waarnaar de vraag het hardst is gestegen en deelden hoe skills kunnen helpen in zowel het werving- als matchingproces. Met ruim 700 aanmeldingen voor het webinar was het een druk en geslaagd event, waar we positief op terugkijken. Bekijk het webinar hier:

Wil je graag de whitepaper downloaden waar we aan het einde van het webinar informatie over deelden? Deze download je gratis hier.

Meer weten?

Meer weten over Jobdigger of wil je een gratis demo aanvragen? Dat kan hier op onze website. Onze collega’s helpen je graag verder. Houdt daarnaast onze actueel pagina en LinkedIn in de gaten voor het laatste nieuws over de arbeidsmarkt.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!