Tigris: innovatief en futureproof platform dat flexbureaus, opdrachtgevers en opdrachtnemers met elkaar verbindt

Wij vinden samenwerken belangrijk en gaan daarom veelvuldig partnerships aan met organisaties waarmee we een gezamenlijk doel hebben: het inzetten van technologie om het werk van bemiddelaars en recruiters te faciliteren. Samen met Tigris delen we dit doel waardoor een partnership voor beide partijen vanzelfsprekend was.

‘Een mooie binnenkomer waardoor we toch wel heel nieuwsgierig werden naar Tigris zelf en de mensen erachter’

Tigris is creatief en innoverend. Dat zie je in de oplossing die ze bieden maar ook in de activiteiten eromheen. Zo waren we bijvoorbeeld verbluft toen we bij binnenkomst een moestuin zagen dat geheel automatisch wordt aangelegd en onderhouden. ‘Deze farmbot wordt aangestuurd en uitgelezen door SalesForce’, vertelt Dean Versteeg, Customer Succes Manager bij Tigris. ‘Dit is ons vrijdagmiddagproject. We hebben hem gebouwd om te laten zien wat voor een uiteenlopende en gave dingen je met Salesforce kunt doen. Tigris is ook ontwikkeld op Salesforce, het meest krachtige CRM-systeem ter wereld’. Een mooie binnenkomer waardoor we toch wel heel nieuwsgierig werden naar Tigris zelf en de mensen erachter.

Tijdens het gesprek dat volgde met Dean en medeoprichter/CTO Maikel Neelen werden we meegenomen in de wereld van de flexbranche. We spraken over de processen die flexbureaus hanteren en hun manier van werken waar vaak nog grote stappen op het gebied van efficiëntie en digitalisering gemaakt kunnen worden. ‘Grotere partijen werken vaak met drie à vier losse systemen om het hele proces onder te brengen’, legt Dean uit. ‘Front- en backoffice sluiten hierdoor niet goed op elkaar aan. Hierdoor is het idee van een platform ontstaan’.

Tigris is dus een platform dat flexbureaus recruitment- en uitzendsoftware biedt en ze direct verbindt met de opdrachtgever en de kandidaat. Tigris brengt bovendien het hele traject van jobmarketing, recruitment, operations en payrolling samen en biedt flexbureaus eigen apps waarmee ze zowel met opdrachtgevers als met de opdrachtnemers kunnen communiceren. Ook biedt Tigris flexbureaus de nodige tools om hun dagelijkse werkzaamheden overzichtelijker te maken en slimmer te organiseren. Intercedenten ervaren hierdoor meer tijdwinst waardoor ze de ruimte krijgen voor persoonlijke aanpak en zich kunnen focussen op hun core business: acquisitie en het maken van een match. Het inzetten van technologie is ook volgens Tigris essentieel. Vooral nu er sprake is van een gespannen arbeidsmarkt waar uitzendorganisaties sneller en slimmer te werk moeten gaan om concurrenten een stap voor te zijn bij het binnenhalen van de juiste kandidaat. En zodoende het beoogde rendement te behalen.

Naast Salesforce vormt salarissoftware Nmbrs ook de basis van het platform. Verder is het uitgebreid met verschillende modules zoals Multiposting, Actonomy voor matching, Google Analytics voor het meten van traffic en natuurlijk Jobdigger voor leads (vacatures) en arbeidsmarktinformatie.

Door de integratie van Jobdigger in Tigris is het mogelijk om uitzendbureaus optimaal van leads (vacatures red.) te voorzien’, vertelt Maikel. ‘Vanuit Tigris is het mogelijk om een zoekopdracht in te geven die vervolgens door Jobdigger wordt uitgevoerd waardoor de leads direct in Tigris opgeslagen worden. Vervolgens kan Tigris bij deze vacatures realtime de best beschikbare kandidaten tonen op basis van ontology matching.

Dean voegt eraan toe: ‘wij zetten Jobdigger ook in voor het uitzetten van vacature alerts, dus het ophalen van relevante vacatures met bijbehorende marktinformatie zoals het meest voorkomende salaris en organisaties die vaak dit type vacature uit hebben staan’.

‘Omdat Tigris op Salesforce is ontwikkeld zijn de mogelijkheden oneindig en veelbelovend’

Op de vraag wat de toekomst Tigris zal brengen, antwoordt Maikel: ‘wij zullen zelf en samen met klanten Tigris blijven optimaliseren. En omdat Tigris op Salesforce is ontwikkeld zijn de mogelijkheden oneindig en veelbelovend.’ En dat zagen we vorige week al, toen Tigris op zijn social media kanalen een foto van een smartwatch publiceerde waarop kandidaten nu ook onze vacatures kunnen ontvangen!

Wij zijn blij dat we ook door middel van onze partnership met Tigris een bijdrage kunnen leveren aan het faciliteren en optimaliseren van het werk van intercedenten. Wij wensen Tigris een mooie tijd vol innovatie, groei en ontwikkelingen toe en we zien er naar uit om deze succesvolle samenwerking nog voor lange tijd door te zetten!

Wil je meer weten over Tigris? Neem dan snel een kijkje op hun website of lees hun duidelijke en vlot geschreven whitepaper ‘Meer rendement voor de intercedent’.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!