Tigris

Tigris is een platform voor de uitzendbranche, waar organisaties gebruik van kunnen maken voor alle processen binnen hun uitzendbureau: jobmarketing, recruitment, operations en payrolling. Gebruikers van Tigris hebben hun gegevens altijd direct paraat en communiceren realtime met opdrachtgevers en -nemers.

Tigris en Jobdigger: de integratie

Met de integratie van Jobdigger Insights en Tigris hebben gebruikers van Tigris toegang tot een compleet en actueel overzicht van beschikbare vacatures. Dit inzicht, in combinatie met overige arbeidsmarktdata uit Jobdigger, maakt het voor Tigris gebruikers een sneller én efficiënter proces om een match te vinden voor hun kandidaten.

Zo werkt het

Wanneer Tigris gebruikers op zoek gaan naar een vacature voor een kandidaat, krijgen ze dankzij de integratie met Jobdigger Insights direct een volledig overzicht van passende vacatures. Andersom kunnen gebruikers ook vanuit opdrachtgevers of relaties op zoek gaan naar vacatures. Deze zoektocht kan gemakkelijk worden gespecificeerd en interessante leads slaat Tigris automatisch op, waarna de best beschikbare kandidaten direct verschijnen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over het de integratie met Tigris? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over Tigris? Neem een kijkje op de website.