theMatchBox

Met de module ‘360Match’ helpt theMatchBox organisaties bij hun search en matching van kandidaten en vacatures.

theMatchBox en Jobdigger: Virtual Sales Recruiter

Met de integratie van de modules Jobdigger Insights en 360Match van  theMatchBox, kunnen organisaties sneller en efficiënter een match maken tussen kandidaat en bedrijf. De Virtual Sales Recruiter helpt de gebruiker bij dit proces door middel van automatische matching. Deze virtuele assistent zorgt onder andere dat er relevante meldingen worden verstuurd op het gebied van interessante kandidaten, vacatures of salesmogelijkheden. Lees meer over de mogelijkheden van de Virtual Sales Recruiter op de website: https://www.virtualsalesrecruiter.nl/.

Zo werkt het

De Virtual Sales Recruter biedt gebruikers de mogelijkheid om binnen hun ATS-systeem snel en efficiënt matches te vinden. Dit kan enerzijds vanuit hun eigen relaties, waarbij ze op zoek gaan naar interne, geschikte vacatures voor hun kandidaten. Anderzijds kunnen recruiters ook extern zoeken, waarbij ze toegang hebben tot het complete overzicht aan vacaturedata van Jobdigger Insights. De video hiernaast neemt je kort mee door de Virtual Sales Recruiter binnen Carerix.

Direct starten met de Virtual Sales Recruiter?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Neem gerust contact op met één van onze data-experts. Zij helpen je graag verder. Dit kan door het contactformulier in te vullen of per telefoon/e-mail.

Meer weten over theMatchBox? Neem een kijkje op de website.