RecruitNow

RecruitNow helpt professionals in de werving- en selectie te groeien door meer en betere sollicitanten te werven. Als online recruitment specialist maakt RecruitNow dit mogelijk met hun recruitment performance platform, bestaande uit hun Cockpit ATS, Jobsite en Campaigns. Met Cockpit hebben gebruikers een ATS waarmee ze veel tijd kunnen besparen én sneller kandidaten kunnen plaatsen.

RecruitNow en Jobdigger: de integratie

Jobdigger is geïntegreerd met Cockpit, het ATS dat centraal staat in het recruitment performance platform van RecruitNow. Binnen Cockpit kunnen gebruikers onder andere kandidaat profielen bekijken en de status van sollicitaties én vacatures bekijken. Jobdigger kan in RecruitNow worden geïntegreerd als een op maat gemaakte oplossing, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Met deze integratie verkrijgt de gebruiker direct meer inzicht de arbeidsmarkt en de kansen die zich hierop voordoen.

Zo werkt het

Met de integratie heeft de RecruitNow gebruiker direct toegang tot een volledig en actueel overzicht aan vacatures. Dankzij gemakkelijke zoekfuncties kan de gebruiker snel op zoek naar vacatures die passen bij de kandidaat óf kan hij op zoek gaan naar interessante leads. Jobdigger biedt interessant vacature-, organisatie- en marktinformatie die de gebruiker van RecruitNow kan verwerken in het eigen ATS. Hiermee wordt het sales- en wervingsproces aangevuld en geoptimaliseerd.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over het de integratie? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over RecruitNow? Neem een kijkje op de website.