Recruition

Recruition biedt slimme software aan professionals in de werving en selectie. Hiermee kunnen gebruikers onder andere unieke vacaturepagina’s maken, processen van kandidaten in de gaten houden, campagnes beheren en rapportages uitdraaien. Met de verschillende modules kunnen gebruikers van Recruition de optimale kandidaatreis verzorgen.

Recruition en Jobdigger: de integratie

De gebruikers van Recruition kunnen kiezen voor een integratie met Jobdigger, waardoor ze niet alleen optimaal inzicht in hun kandidaten hebben, maar ook in de arbeidsmarkt waarin de kandidaat zich beweegt. De omgeving van Jobdigger is toegankelijk voor Recruition gebruikers die van deze integratie gebruik maken, wat hen direct toegang geeft tot onder andere markt- en bedrijfsanalyses.

Zo werkt het

Met de integratie van Recruition en Jobdigger hebben gebruikers toegang tot een actueel en volledig overzicht aan vacatures. Binnen Jobdigger maken gebruikers eenvoudig een zoekprofiel aan dat past bij hun kandidaat of zoeken ze meteen naar vacatures die horen bij een bedrijf. Het overzicht aan vacatures kan zo specifiek worden gemaakt als gewenst en relevante vacatures kunnen in de vacatureomgeving binnen Recruition worden verwerkt. Hiermee optimaliseren gebruikers hun sales-, werving- en selectieactiviteiten.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over het de integratie? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over Recruition? Neem een kijkje op de website.