OTYS

OTYS biedt software waarmee recruiters vanuit één systeem hun gehele recruitmentproces kunnen bijhouden. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van de administratie. Het OTYS-systeem zorgt ervoor dat recruiters meer tijd over hebben om zich te richten op het vinden en werven van een geschikte kandidaat.

OTYS en Jobdigger: de integratie

Met de integratie van OTYS en Jobdigger optimaliseren recruiters hun sales- en recruitmentprocessen. De arbeidsmarktdata van Jobdigger is direct beschikbaar binnen het OTYS-systeem. Zo kunnen OTYS-gebruikers interessante vacatures of leads gemakkelijk importeren vanuit Jobdigger én hebben ze altijd inzicht in de arbeidsmarkt waarin ze actief zijn.

Zo werkt het

OTYS-gebruikers kunnen binnen Jobdigger op zoek gaan naar vacatures die interessant zijn voor hun kandidaten. Anderzijds kunnen ze ook op zoek gaan naar interessante leads, door te zoeken op functietitel of organisatie. Na het overzetten van vacatures naar het OTYS-systeem, hebben recruiters toegang tot onder meer markt- en bedrijfsanalyses. Daarnaast biedt de data van Jobdigger inzicht in de doelgroep van de OTYS-gebruiker; denk aan pullfactoren en gewenste arbeidsvoorwaarden van een kandidaat. Bekijk in deze video hoe de integratie werkt.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over het de integratie? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over OTYS? Neem een kijkje op de website.