Mysolution

Mysolution biedt innovatieve staffing software aan voor uitzendbureaus, detacheringsbureaus, recruitmentbureaus en corporate recruitment. Door middel van onder andere slimme, branchspecifieke tools en goede support, helpt Mysolution haar gebruikers bij de optimalisering van hun werving- en selectieprocessen.

Mysolution en Jobdigger: de integratie

Met de integratie hebben gebruikers van Mysolution direct toegang tot het uitgebreide overzicht aan vacatures uit Jobdigger. Daarnaast krijgen ze inzicht in overige arbeidsmarktinformatie, waaronder markt- en bedrijfsanalyses. Door de koppeling tussen de twee oplossingen wordt het voor professionals in de werving en selectie nóg makkelijker om nieuwe kansen op de arbeidsmarkt op te sporen en deze direct in hun ATS-systeem te verwerken.

Zo werkt het

Gebruikers van Mysolution kunnen Jobdigger als standalone versie gebruiken of de data direct binnen Mysolution oproepen. Wanneer gebruikers vanuit accounts naar Jobdigger Insights doorklikken, krijgen ze direct het actuele overzicht met vacatures te zien die bij dit account horen. Ook vanuit kandidaten kunnen ze vacatures oproepen die aansluiten bij de functietitel van een kandidaat. Daarnaast kunnen Mysolution gebruikers de data van Jobdigger gebruiken om hun eigen vacatures te verbeteren. Hiervoor is de doelgroepanalyse beschikbaar, die inzicht geeft in onder andere de pullfactoren, gemiddelde reisbereidheid en meest gebruikte websites van de doelgroep.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over het de integratie? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over Mysolution? Neem een kijkje op de website.