LDC

LDC biedt professionele begeleidingstools die coaches inzetten bij de begeleiding van kandidaten in hun loopbaan. Door middel van verschillende testen en slimme algoritmes kunnen coaches hun kandidaten beter adviseren over passende functietitels, mogelijke opleidingen en bestaande vacatures.

LDC en Jobdigger: de integratie

Binnen het loopbaanplatform TRjcT van LDC kunnen coaches gebruik maken van de module Jobdigger. Hierbinnen kunnen coaches en kandidaten beiden op zoek gaan naar vacatures die aansluiten wij de wensen en talenten van de kandidaat. Coaches krijgen daarnaast meer inzicht in de arbeidsmarkt waarin de kandidaat zich bevindt door middel van markt- en bedrijfsanalyses. In het logboek volgt de coach ten slotte alle activiteiten van de kandidaat.

Zo werkt het

In een intuïtieve omgeving voer je gemakkelijk een zoekopdracht uit voor de kandidaat. Zoek op een functietitel, stel gewenste eigenschappen en een reistijd naar keuze in. Uit het overzicht met vacatures dat hieruit voortkomt, kies je één of meerdere vacatures die goed aan te kijken sluiten bij de kandidaat. Binnen Jobdigger kun je meer informatie over de organisatie achterhalen door op de vacature te klikken. Wil je op de hoogte blijven van vacatures die horen bij deze zoekopdracht? Stel dan vacaturealerts in en ontvang periodiek een overzicht met nieuwe vacatures in je mailbox.

Meer weten over LDC?

Bel rechtstreeks 058 - 233 47 47
Of mail info@ldc.nl

Neem dan gerust contact op via de contactgegevens links of neem een kijkje op de website.