ForceFlow

ForceFlow biedt recruiters de handvaten om efficiënter én sneller werven door een intuïtief en gebruiksvriendelijk application tracking systeem (ATS). De tool helpt recruiters bij de begeleiding van hun recruitmentproces en is sinds begin 2021 geïntegreerd met Jobdigger Insights.

ForceFlow en Jobdigger: de integratie

Dankzij de integratie van Jobdigger Insights en ForceFlow kunnen gebruikers van ForceFlow actuele arbeidsmarktinformatie en vacaturedata inzetten om hun werving- en selectieprocessen te optimaliseren. De integratie maakt het mogelijk voor ForceFlow gebruikers om direct vacatures uit Jobdigger te importeren en aan kandidaten te koppelen aan externe vacatures/marktkansen.

Zo werkt het

Wanneer recruiters binnen ForceFlow op zoek gaan naar een vacature voor een kandidaat, kunnen zij vacaturedata van Jobdigger direct raadplegen. Deze kunnen ze openen waarna ze direct informatie over de vacature kunnen zien en markt- of bedrijfsanalyses kunnen uitdraaien. De vacature kunnen ze koppelen aan een kandidaat en het bedrijf kunnen ze toevoegen aan hun relaties en salesfunnel.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over de integratie? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over ForceFlow? Neem een kijkje op de website.