Carerix

Carerix biedt een modern platform waarop gebruikers vanuit één systeem hun werving & selectie-, uitzend- en detacheringprocessen kunnen bijhouden en optimaliseren.

Carerix en Jobdigger: de integratie

Met de integratie van Jobdigger en Carerix optimaliseren bemiddelaars in zowel Nederland als België hun sales- en recruitmentprocessen. Jobdigger biedt een actueel en volledig inzicht in de arbeidsmarkt met toegang tot een actueel overzicht aan vacatures. Deze vacatures zijn direct beschikbaar voor gebruikers van Carerix.

Zo werkt het

Carerix-gebruikers kunnen binnen Jobdigger vacatures zoeken aan de hand van een ingesteld zoekprofiel. Interessante vacatures kunnen zij eenvoudig importeren naar hun Carerix omgeving, waarna de opdrachtgever, contactpersoon en vacature direct kunnen worden aangemaakt in Carerix. Met de markt- en bedrijfsanalyses van Jobdigger krijgen recruiters daarnaast meer inzicht in kansen op de markt en in hoe een bedrijf zich op deze markt beweegt.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over de integratie? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over Carerix? Neem een kijkje op de website.