8vance

8vance biedt Talent Mobility Solutions voor recruitment, talent pooling, carrièremanagement en workforce mobiliteit. Met zeer nauwkeurige AI-matchtechnologie kunnen gebruikers matchen op vaardigheden, competenties en soft skills, skills verrijken en functies & talenten direct en autonoom matchen. Zo geven we inzicht in een persoonlijke arbeidsmarkt en specifieke vacaturemarkt.

8vance en Jobdigger: de integratie

De integratie van Jobdigger en 8vance maakt het voor 8vance gebruikers mogelijk om met de AI-technologie autonoom te matchen op de vacaturedata van Jobdigger. Aan de hand van een kandidatenprofiel kunnen gebruikers van 8vance in één search de best passende vacatures vinden in zowel een eigen vacaturepool, vacaturepools van anderen, als alle actuele vacatures in Nederland.

Zo werkt het

Op het 8vance platform neemt de gebruiker een kandidatenprofiel en gaat van daaruit matchen. Gebruikers kunnen hierbij kiezen tegen welke bronnen ze willen matchen, bijvoorbeeld een eigen database met vacatures, vacatures van andere kanalen of dankzij de integratie van Jobdigger alle vacatures van Nederland. Vervolgens kunnen gebruikers per matchresultaat zien welke vaardigheden en competenties overeenkomen en welke mogelijke gaps er nog zijn.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over het de integratie? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over 8vance? Neem een kijkje op de website.