Welke ATS-systemen gebruiken intermediairs?

In  het kader van uitbreiding van integraties en koppelingen met verschillende ATS-systemen, recruitment- en uitzendsoftware, zijn wij een onderzoek gestart om in kaart te brengen welke systemen en software door Jobdigger-gebruikers worden gehanteerd. 

Uitditonderzoekhebbenwewaardevollemaarsomsookopmerkelijke conclusies getrokken. Zo gebruikt 37% van de respondenten een systeem dat door één van onze partners wordt aangeboden. Carerix wordt het meest genoemd, op de voet gevolgd door Bullhorn; ook E-matcher wordt veelvuldig gebruikt.

Opmerkelijk is dat 10% van de respondenten helemaal geen gebruik maakt van een ATS-systeem, recruitment- of uitzendsoftware en dat een enkele Jobdigger-gebruiker zijn eigen syst eem hanteert. 

Wezienbovendiendatmeerdandehelftvande respondenten gebruikmaakt van een ander systeem dan dat van onze partners. In de top 3 meest gebruikte ATS-systemen buiten die van onze partners, worden Otys, Recruitee  enMySolution het vaakst genoemd.

Meerdandehelftzegttevredente zijn met hun huidige systeem en is niet van plan om over te stappen. Degenen die wél een overstap overwegen, stappen onder andere over naaronzepartnersTigris en RecruitNow | Cockpit. Opvallend is dat maar liefst 47% van de switchers nog aan het oriënteren is of nog geen idee heeft naar welk ATS, recruitment- of uitzendsoftware ze willen overstappen. Dat is ook begrijpelijk, want het aanbod is groot. Wij raden daarom aan om een recruitment event te bezoeken, zoals Recruitment Tech Demo_Day,  waar vaak veel recruitment- en uitzendsoftware leveranciers vertegenwoordigd zijn. Dit kan je helpen in je oriëntatieproces.

Tenslotte geeft 63% van  de respondenten aan een voorkeur te hebben voor Jobdigger geïntegreerd met of gekoppeld aan hun ATS, recruitment- of uitzendsoftware. Het werken vanuit één systeem is voor veel flexbureaus erg waardevol. Door het digitaliseren van processen houden recruiters en sales intercedenten meer tijd over om zich te richten op hun corebusiness:bemiddelen, persoonlijke aandacht voor hun kandidaten en opdrachten binnenhalen.  

Wiljeookeentotaaloplossingwaar Jobdigger geïntegreerd werkt met jouw recruitmentsoftware? Laat dit ons dan weten. want we gaan graag in gesprek met de leverancier van jouw recruitmentsoftware. Uiteraard zal Jobdigger naast de geïntegreerde of gekoppelde vorm ook beschikbaar blijven als standalone versie.

Benjij nog geen Jobdigger-gebruiker maar ben je wel benieuwd geworden? Vraag dan vrijblijvendeengratisonline demo aan of neem contact met ons op, en lees de ervaringen van anderen: bijvoorbeeld van Tigris en Carerix

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.