Nieuwe versie Jobdigger Loopbaan live

De nieuwe versie van Jobdigger Loopbaan staat live! We zullen binnenkort contact opnemen met al onze Jobdigger Loopbaan-klanten om deze nieuwe versie te laten zien. We geven de keuze om over te stappen naar de nieuwe versie maar dit is natuurlijk niet verplicht.

Waarom een nieuwe versie?

Wij vragen onze klanten altijd om constructieve feedback om Jobdigger nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. Zo hoorden we bijvoorbeeld van coaches dat hun kandidaten meer behoefte hebben aan structuur en begeleiding in Jobdigger en aan informatie over bepaalde beroepen. We hebben daarom voor kandidaten een speciaal stappenplan ontworpen dat geheel op de kandidaat is toegespitst. De gestructureerde werkwijze in het stappenplan biedt de kandidaat houvast waardoor hij gemotiveerd blijft.

Hiernaast hebben we Jobdigger Loopbaan verrijkt door het complete aanbod testen van onze partner LDC te integreren. Wanneer de kandidaat één of meerdere testen voltooid heeft, worden de testresultaten direct gekoppeld aan passende beroepen. Alle beroepen zijn voorzien van een omschrijving en van een aantal datapunten uit onze marktanalyses. De kandidaat kan zelf ook beroepen selecteren en favoriet maken. Kansrijke beroepen dragen het label “kansrijk” (of een beroep wel of niet kansrijk is wordt met behulp van de spanningsindicator van het UWV vastgesteld).

Nadat de kandidaat een aantal passende en kansrijke beroepen geselecteerd heeft, wordt hij doorverwezen naar de vacatures die bij deze beroepen in zijn regio horen. Hij hoeft nu alleen nog maar te kijken welke vacatures hem aanspreken en te solliciteren.

 “Door de stappen te doorlopen krijgt de kandidaat nu snel en gemakkelijk inzicht in zijn interesses en competenties, in kansrijke en passende beroepen en interessante vacatures”, legt Björn Hijmans, eigenaar van Jobdigger, uit. “En hij kan zijn sollicitaties bijhouden in een apart sollicitatie overzicht”. Dit schept duidelijkheid en rust.

Uiteraard heeft de coach (en eventueel de kandidaat) nog steeds toegang tot onze waardevolle markt- en bedrijfsanalyses waarmee hij de lokale arbeidsmarkt van de kandidaat kan verkennen en kan ontdekken welke bedrijven in zijn regio potentiële werkgevers kunnen zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je niet wachten op ons telefoontje? Bel ons dan gerust! 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.