Nieuwe functionaliteiten live: filters, Engelse versie en handleidingen

Nieuwe functie live: bekijk nu alle vacatures op de kaart

Dankzij deze nieuwe functie heb je direct inzicht in waar de vraag van je zoekprofiel zich bevindt en hoe hoog de concentratie ervan is. De nieuwe feature is toegevoegd aan Jobdigger Leadgeneratie, Jobdigger Loopbaan én aan het DoelgroepenDashboard.

Hoe bekijk je de vacatures van je zoekopdracht op de kaart? Volg deze stappen en pas deze filter direct op jouw volgende zoekopdrachten toe. 

Nieuwe functie live: filter nu ook op reistijd

Omdat het vergroten van de reisbereidheid over het algemeen leidt tot een grotere slagingskans op een match of een baan, heeft Jobdigger de nieuwe functie ‘filteren op reistijd’ aan Jobdigger Leadgeneratie, Jobdigger Loopbaan én het DoelgroepenDashboard toegevoegd.

Hoe filter je op reisbereidheid? Ontdek het hier en probeer het meteen uit. 

Nu ook de Engelse versie van Jobdigger live

Jobdigger heeft speciaal voor de gebruikers die liever in het Engels communiceren het dashboard vertaald naar het Engels. 

Let op! Dit betekent niet dat de vacatures in het Engels worden weergegeven. Jobdigger spidert nog steeds de vacatures van het Nederlandse web en geeft de originele versie in het dashboard weer. Je zult daarom voornamelijk Nederlandstalige vacatures terugvinden die alleen betrekking hebben op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Hoe switch je naar de Engelse versie? 

Log in op je account en klik op je naam rechtsboven in het hoofdscherm. Klik vervolgens op het tandwiel-icoon; er verschijnt nu een drop-down menu. Klik bij Taal op English en selecteer Nederlands als je wilt overstappen naar de Nederlandse versie.

Handleidingen: nu ook direct in je account beschikbaar

Toch handig, een handleiding bij de hand hebben. We merkten dat een deel van de gebruikers behoefte heeft aan zo’n handleiding om af en toe op terug te kunnen vallen. In de handleiding zijn alle filters en functionaliteiten van Jobdigger opgenomen. Goed om dingen in na te zoeken of om een keer doorheen te scrollen om je kennis te toetsen. Je kan je uiteraard ook inschrijven voor onze maandelijkse webinars die op elke laatste dinsdag van de maand plaatsvinden.

Waar vind ik de handleiding?

De handleiding die voor jou van toepassing is, is direct in te zien in je account. Hij staat in hetzelfde dropdown-menu als de Engelse versie (zie bovenstaande afbeelding). Om inzage in de handleiding te krijgen, log je eerst in op je account. Vervolgens klik je op je naam rechtsboven in het hoofdscherm zodat er een drop-downmenu verschijnt. Klik nu op het tandwiel-icoon en vervolgens op de desbetreffende handleiding. 

Heb je vragen over deze nieuwe functionaliteiten?

Stuur dan een mail naar support@jobdigger.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.