Nieuw in Jobdigger Loopbaan: filter op reistijd in het account van de kandidaat

Vanaf nu is het voor de kandidaat ook mogelijk om op reistijd te filteren! Veel werkzoekenden hebben vaak wel een idee van de tijd die ze kwijt willen zijn aan woon-werkverkeer. Door hun reisbereidheid in de beroepenverkenner in te stellen zien de coach en kandidaat direct welke regio de reistijd beslaat en wat de concentratie aan vacatures is. De reistijdfilter gaat uit van de standplaats. Wanneer je vanuit een andere standplaats wilt zoeken, moet je eerst de standplaats wijzigen in Mijn profiel.

Hoe stel je de reistijdfilter in?

Ga naar de beroepenverkenner en klik op het klokje dat rechtsonder in het kaartje weergegeven wordt.

Bepaal de reistijd door het balkje naar links of naar rechts te verschuiven. Je ziet dat het aantal minuten rechts van de balk mee verandert. Klik op de knop Toepassen om de reistijd te bevestigen.

Let op! De reistijdfilter houdt rekening met de andere filters die je hebt ingesteld en die actief zijn. Wanneer je de filter instelt vanuit de beroepenlijst, dan worden alle beroepen in deze lijst meegenomen. Omdat de concentratie aan vacatures dan over het algemeen groot is, wordt het kaartje weergegeven in de vorm van een heatmap.

Wanneer je de reistijdfilter instelt vanuit de lijst Geselecteerd is de filter alleen actief voor de geselecteerde beroepen. Afhankelijk van het aantal beroepen dat je geselecteerd hebt en het aantal vacatures die daarbij horen, zal er een heatmap of een kaartje met witte cirkels worden weergegeven. In elk wit cirkeltje zie je een cijfer. Dit cijfer staat voor het aantal vacatures dat op dat moment op die plek openstaat.

Je kunt de filter reistijd ook per beroep activeren. Selecteer in dat geval eerst een beroep in de beroepenlijst – de titel van het beroep verschijnt nu rechtsboven aan het scherm- en stel vervolgens de reistijdfilter in.

Heb je nog vragen over het instellen van de reistijd of nog andere vragen? Neem dan contact met ons op, we informeren je graag verder.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.