Meld je nu aan voor de webinar Loopbaan op dinsdag 27 november om 11.00 uur

Aanstaande dinsdag 27 november organiseren wij een maandelijks terugkerende webinar over Jobdigger Loopbaan om 11.00 uur.

Tijdens deze webinar gaan we dieper op de marktanalyses in en laten we je zien hoe je aan de hand van onze data een reël en actueel beeld van de arbeidsmarkt kunt schetsen voor jouw kandidaat. De webinar duurt ongeveer 15 à 20 minuten. 

Je kunt je aanmelden via de volgende link: https://register.gotowebinar.com/register/8738294289873647371

Wij hebben deze serie webinars opgezet, omdat het voor jou als gebruiker interessant is te toetsen of je Jobdigger optimaal benut. Misschien zijn er filters die je nog nooit gebruikt hebt of heb je er nooit bij stilgestaan dat je onze data ook op een andere manier kunt inzetten en kunt vertalen naar de praktijk.  

De nieuwe verkregen inzichten uit de webinars zorgen ervoor dat je Jobdigger direct optimaal kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Je manier van werken wordt hier efficiënter door. Bovendien verhoog je de kwaliteit van je diensten waardoor je je gemakkelijker kunt onderscheiden in je vakgebied.  

Deze webinar is niet alleen bestemd voor ervaren maar ook voor nieuwe gebruikers. Misschien gebruik je Jobdigger nog niet zolang of heb je net een nieuwe collega die behoefte heeft aan een rondleiding door Jobdigger.

Elke maand geven we een nieuwe webinar waarin we telkens dieper ingaan op een aantal aspecten van Jobdigger.

Mocht je nog vragen hebben over de webinar of over andere zaken, neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 026-2022169 en per e-mail via info@jobdigger.nl

We zien er naar uit om onze insights met je te delen.

Tot dinsdag!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.