ManpowerGroup zet in op verdere digitalisering van haar diensten en intensiveert samenwerking met Jobdigger

ManpowerGroup is een samenwerking aangegaan met Jobdigger om vacature-data in haar organisatie verder te integreren. Jobdigger is een in Arnhem gevestigde organisatie en verzamelt vacatures van het gehele Nederlandse web.

Jobdiggers data is na een pilotperiode nu beschikbaar voor alle medewerkers van Manpower en Experis. Het gaat dagelijks gebruikt worden voor het maken van leadlijsten, het maken van uitgebreide arbeidsmarktanalyses en om actueel en real-time inzicht te krijgen in het arbeidsmarktgedrag van verschillende doelgroepen. Dit laatste gebeurt via het, mede door Jobdigger, nieuw ontwikkelde DoelgroepDashboard.

“Na een periode van intensieve samenwerking om de pilot op touw te zetten, hebben we ManpowerGroup kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze data en de mogelijkheden om onze data makkelijk te integreren in de bestaande datastromen binnen hun organisatie”, aldus Björn Hijmans, mede-eigenaar van Jobdigger.

Voor ManpowerGroup was het na de pilotperiode een makkelijke keuze om voor Jobdigger te kiezen. “Jobdigger is een betrouwbare partner in de verdere digitalisering van de arbeidsmarkt. Het is een partij die ons inzicht geeft in de meest actuele stand van zaken en biedt een perfecte aanvulling op onze bestaande databronnen,” aldus Jeroen van Hooff, Directeur Marketing & Communicatie bij ManpowerGroup. “De toegevoegde waarde van Jobdiggers data ten opzichte van andere leveranciers is dat de data van Jobdigger in combinatie met onze Business Intelligence leidt tot nieuwe inzichten in de arbeidsmarkt. We hebben gemerkt dat onze opdrachtgevers verlangen naar inzichten die onderbouwd zijn met data. De oplossingen van Jobdigger zijn op maat en vormen een solide basis voor een verdere samenwerking. Jobdigger denkt met ons mee en is bereid dat extra stapje te zetten.”

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.