Jobdigger wenst je fijne feestdagen en een succesvol 2017!

Jobdigger is geheel vernieuwd

2016 stond voor ons in het teken van uitbreiding en toegankelijkheid. We hebben bijvoorbeeld een compleet nieuw gedeelte toegevoegd, waarmee je makkelijk de meest uitgebreide arbeidsmarktanalyses kunt uitvoeren. Je krijgt op deze manier veel breder inzicht in de actuele marktsituatie.

Ook onze web-interface hebben we flink aangepakt. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat Jobdigger nu nog gebruiksvriendelijker is en volledig responsive. Dit laatste betekent dat je Jobdigger ook onderweg zonder problemen via je smartphone kunt bekijken.

Bestaande klanten krijgen in 2017 de mogelijkheid om gebruik te gaan maken van de nieuwe interface en extra mogelijkheden. Al eerder aan de slag? Neem contact met ons op.

Onze nieuwe klanten

De afgelopen periode hebben wij een heel scala aan nieuwe klanten mogen verwelkomen. Wij zijn trots om sinds kort ook te mogen werken voor Synerg-eYoungCapitalIJsselflexInterstapHuaweiAkosWorkdaysAmici ITDetazorgLinden IT en DPA.

Samenwerking met Intelligence Group

Afgelopen zomer hebben we samen met Intelligence Group de VacatureVerbeteraar gelanceerd. Dit is het eerste instrument wereldwijd dat de wensen van werkzoekenden automatisch matcht met wervingsteksten van werkgevers.

Door een vacaturetekst te uploaden, krijgt een werkgever of recruiter binnen enkele tellen uitsluitsel over de mate waarin de tekst aansluit bij de drivers en arbeidsvoorwaardelijke wensen van de doelgroep. Vacatures kunnen maximaal vijf sterren krijgen, wat impliceert dat het aanbod van de werkgever aansluit bij de wensen van het gezochte talent.

Manpower Group had de primeur om als eerste uitzendbureau van Nederland de VacatureVerbeteraar te integreren in haar werving- en selectieproces.

Verlenging proefperiode

Nog geen klant bij Jobdigger maar wel enthousiast geworden? Dan hebben we goed nieuws! We hebben namelijk onze standaard proefperiode verlengd naar een maand. Begin het nieuwe jaar goed en maak vandaag nog een proefaccount aan.

Na activatie kun je direct kosteloos en vrijblijvend de meest complete, actuele en nauwkeurige oplossing voor leadgeneratie en arbeidsmarktanalyses gebruiken.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.