Jobdigger lanceert met Intelligence Group nieuwe versie van het DoelgroepenDashboard

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Jobdigger, samen met Intelligence Group, het DoelgroepenDashboard heeft ontwikkeld en op de markt heeft gebracht. Het afgelopen jaar en tijdens het DoelgroepenDashboard gebruikersevenement hebben wij veel waardevolle en constructieve feedback van onze klanten ontvangen. Naar aanleiding hiervan, hebben onze developers een nieuw dashboard ontwikkeld.

“We hebben de nieuwe versie van het DoelgroepenDashboard gebruikersvriendelijker gemaakt en de datapunten in een logische volgorde gezet waardoor het voor de klant duidelijker is wat je met de data kunt doen. Ook hebben we tips toegevoegd zodat onze klanten gemakkelijker de vertaalslag kunnen maken naar de praktijk”, legt Björn Hijmans uit.

Het nieuwe dashboard heeft een geheel nieuwe lay-out gekregen; zo wordt de rapportage van elke doelgroep weergegeven op een one pager, ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Wanneer de gebruiker door de hoofdstukken scrolt, wordt hij meegenomen in het recruitmentproces. Alle datapunten kunnen zowel gezamenlijk als apart van elkaar gebruikt worden. Ook hebben we een aantal nieuwe functies aan het dashboard toegevoegd, zoals bijvoorbeeld de management samenvatting waarin je in één oogopslag ziet wat de arbeidsmarktactiviteit, wervingshaalbaarheid en sourcingsdruk van je doelgroep is.

Elk datapunt is voorzien van uitleg en een gebruikerstip. Deze tips & tricks zorgen ervoor dat recruiters en andere arbeidsmarktprofessionals op de juiste manier hun expertise op de datapunten loslaten en vertalen naar een gepaste wervingsstrategie, vacaturetekst of arbeidsmarktcommunicatie. De vertaalslag kan onder andere ook worden gemaakt om het verwachtingsmanagement te onderbouwen, om strategieën en budgetten te bepalen en potentiële klanten te verleiden.

“Het grote voordeel is dat je het DoelgroepenDashboard ter voorbereiding, maar ook gedurende het wervingsproces kunt raadplegen voor waardevolle data”, benadrukt Mirjam Warners, sales manager bij Jobdigger.

Zowel Jobdigger als Intelligence Group organiseren een webinar waarin we je het nieuwe DoelgroepenDashboard laten zien en je uitleggen wat er is veranderd. Meld je nu aan via de volgende links:

Webinar gegeven door Intelligence Group: maandag 11 juni – 14.00 uur
https://register.gotowebinar.com/register/3589555111584359939

Webinar gegeven door Jobdigger: maandag 18 juni – 10.00 uur
https://register.gotowebinar.com/register/2039120571141564929

Naast alle constructieve feedback hoorden we gelukkig ook hele positieve geluiden over de mate waarin het DoelgroepenDashboard bijdraagt aan de professionalisering van recruiters en organisaties. Dankzij het DoelgroepenDashboard beschouwen recruiters en andere arbeidsmarktprofessionals zich steeds meer als interne en externe volwaardige gesprekspartners, die hun argumentaties voortaan versterken met data gedreven arbeidsmarktinformatie.

Tenslotte, wij zijn blij om een bijdrage te kunnen leveren aan het data gedreven werken dat in steeds meer organisaties geïmplementeerd wordt en steeds noodzakelijker is, gezien de grote schaarste op de arbeidsmarkt. Wij ontwikkelen continu onze producten om ze nog beter te maken. Mocht je daarom nog tegen dingen aanlopen of simpelweg een goed idee hebben, stuur ons dan een mailtje.

Wij wensen je veel gebruikersplezier met het nieuwe DoelgroepenDashboard! 
Groet,
Team Jobdigger

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.