Eindejaarsactie Jobdigger Leads

Met Jobdigger Leads genereren intermediairs meer sales, verhogen ze de slagingskans op een match en verbeteren ze hun concurrentiepositie.

Voor directieleden, beleidsmakers en business developers 

Jobdigger Leads geeft je onderandere inzicht in ontwikkelingen  en trends op de arbeidsmarkt en in groeikansen en risico’s in jouw sectors en regio. Bepaal aan de hand van onze arbeidsmarktdata op welke profielen je de focus moet leggen en rol (wervings)strategieën uit die het hoogste rendement opleveren.

Voor sales managers, district- en regiomanagers, recruitment coordinators en franchisenem e rs

Bouwaandehandvanonzearbeidsmarktdataeenportfolioop van je bestaande en potentiële klanten en je concurrenten. Gebruik Jobdigger Leads voor je benchmark. Krijg inzicht in wat er speelt op de markt en gebruik dit om je kansen te bepalen en je sales te vergroten. Hiernaast geeft Jobdigger Leads inzicht in de activiteiten van je teamleden; hierdoor    kun je ze sturen en motiveren en zorg je dat er binnen je team op een efficiënte manier gewerkt wordt.

Voor recruiters en sales intercedenten 

Gebruik Jobdigger Leads om je wervingsproces te optimaliseren. Schrijfaandehand van onze arbeidsmarktdata gerichte vacatureteksten die meer kandidaten zullen trekken die aan het functieprofiel voldoen. Omdat je inzicht hebt in wat er op de arbeidsmarkt speelt kun je tijdens de vacature intake opdrachtgevers adviseren, manage je eenvoudig de verwachtingen van vacaturehouders en kandidaten én verhoog je de slagingskans op een match. 

Sales intercedenten genereren met Jobdigger Leads in een paar klikken interessante leads. Jobdigger laat tevens zien om wat voor een bedrijf het gaat en in welke markt(en) ze opereert. Met deze kennis haalt de intercedent sneller en gemakkelijker opdrachten binnen en is hij zijn concurrenten altijd een stapje voor.  

Heb je interesse in Jobdigger Leads? Profiteer dan nu van deze eindejaarsactie en gebruik Jobdigger Leads tot en met het einde van dit jaar gratis. Vanaf 1 januari 2020 gaat het jaarabonnement in.  

Profiteer nu!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!