Nieuwsoverzicht

De webinars Jobdigger Loopbaan gaan weer van start!

 

 

 

 

De reeks webinars voor Jobdigger Loopbaan bestaat uit 3 delen, begint om 11.00 uur en duurt ongeveer 20 minuten. In elk deel behandelen we een aantal aspecten uit de nieuwe versie van Jobdigger Loopbaan en geven we je tips and tricks. Dankzij deze nieuwe inzichten en handvatten kun je zowel uit je eigen account als uit het account van de kandidaat het maximale halen en ontdek je de meerwaarde van de LDC loopbaantesten die we aanbieden. 

 

 

 

 

Deel I: hoe werkt het nieuwe account van de kandidaat?

In deze webinar laten we je het nieuwe stappenplan zien dat we speciaal voor de kandidaat ontworpen hebben. In dit stappenplan wordt de kandidaat stap voor stap meegenomen in zijn zoektocht naar een baan. De kandidaat kan zelfstandig op zoek gaan naar  passende, kansrijke beroepen én naar bijbehorende vacatures, maar jij, als coach, behoudt de regie en  bepaalt bijvoorbeeld of de kandidaat bepaalde loopbaantesten moet maken. 

24 september 2019 - 11.00 uur: aanmelden

 

 

 

Deel II: loopbaantesten, hoe werkt het?   

In deze webinar laten we je de meerwaarde van de LDC loopbaantesten zien. Welke testen bieden we, op welke manier koop je ze in en hoe zet je ze in het account van de kandidaat. We zullen ook dieper ingaan op de koppeling tussen de testresultaten en de beroepen; dankzij deze koppeling wordt er automatisch een selectie beroepen voorgesteld, gebaseerd op de uitkomst van de test.           

29 oktober 2019 - 11.00 uur: aanmelden

 

 

 

Deel III: laat je coachingstraject efficiënter verlopen

In deze webinar laten we je zien op welke manier je je coachingstraject efficiënter kunt laten verlopen en je meer aandacht en tijd overhoudt voor persoonlijk contact met je kandidaat. Breng de arbeidsmarkt in kaart en leer potentiële werkgevers in je regio kennen. Dit helpt bij het bepalen van kansrijke beroepen en geeft je direct inzicht in de openstaande vacatures. Ook gaan we dieper op de automatische dossiervorming in en laten we je de voordelen ervan zien.

26 november 2019 - 11.00 uur: aanmelden