De nieuwste features live

Jobdigger Leadgeneratie: monitor de activiteit van je intercedenten

Hoofdgebruikers van Jobdigger Leadgeneratie kunnen vanaf nu ook de activiteit van alle gebruikers exporteren naar Excel. Zo krijg je inzicht in de activiteiten van je intercedenten: hoeveel meldingen en leads hebben intercedenten ontvangen, wanneer heeft de laatste activiteit plaatsgevonden en hoeveel acties hebben ze deze maand uitgevoerd? Om de activiteit van de gebruikers te exporteren ga je naar Accounts en vervolgens klik je op de Exporteerknop rechtsonder aan de pagina.  

Jobdigger Loopbaan: verstuur berichten rechtstreeks naar je cliënt

Jobdigger Loopbaan gebruikers kunnen vanaf nu berichten vanuit Jobdigger naar hun cliënten sturen. Handig, als een loopbaanadviseur bijvoorbeeld vanuit zijn netwerk een interessante vacature heeft gevonden en zijn cliënt hierover wil informeren. De berichten worden direct naar de cliënt gemaild en tegelijkertijd opgeslagen in zijn logboek. Het versturen van een bericht is heel gemakkelijk: zoek in je caseload je cliënt op en klik op het pijltje onder Acties aan de rechterkant van het scherm. Klik vervolgens op Verstuur bericht.

Jobdigger Loopbaan: behoud het overzicht dankzij toegevoegde tags

Wij hebben tags in je caseload toegevoegd die je direct het overzicht van al je cliënten geven. De tags staan achter de naam van je cliënt. De tag Meldingen geeft aan hoeveel zoekmeldingen je cliënt heeft opgeslagen; door op de tag te klikken verschijnt de lijst met opgeslagen zoekprofielen. De tag Vacatures toont het aantal vacatures dat je cliënt heeft opgeslagen in zijn Favorieten. Open de tag om te zien welke vacatures je cliënt heeft opgeslagen en welke acties hij/zij eraan toe heeft gevoegd.  

Rondleiding voor nieuwe gebruikers

Wanneer nieuwe gebruikers – van zowel Leadgeneratie als Loopbaan – de eerste keer inloggen, krijgen zij automatisch een rondleiding. Wij raden aan deze niet meteen weg te klikken maar even de tijd te nemen om de rondleiding te volgen. Zo weet je zeker dat je optimaal gebruik van Jobdigger zal maken en je het maximale eruit kunt halen.  

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Zoeken maar.