In zes maanden tijd uitgroeien tot een volwaardig bemiddelingsbureau, zo deed +31 Techniek het

Nog maar een half jaar geleden is Bulut Özkan, directeur van +31 Techniek, zijn eigen bemiddelingsbureau gestart in de technische sector. Hij zocht in deze opstartfase naar een slimme manier om zijn bedrijf te laten groeien en kwam bij Jobdigger uit. Inmiddels is zijn  bemiddelingsbureau voor steeds meer bedrijven de spin in het web tussen kandidaat en organisatie. Nieuwsgierig naar het succes van de ondernemer? Lees snel verder.

De juiste match begint met een goed gesprek

Voordat Bulut Özkan zijn eigen bedrijf startte, was hij werkzaam in de payrollbranche. Bij zijn vorige werkgever was de eigenaar van +31 Techniek verantwoordelijk voor het binnenhalen van intermediairs in Nederland. Toen hij besloot te gaan ondernemen, wilde hij iets doen wat dichtbij hem stond: “Ik houd ervan om in gesprek te zijn met mensen. Mijn missie is dat het Nederlandse bedrijfsleven óók meer in gesprek gaat met werkzoekenden om de drempel om te solliciteren te verlagen. Ik wil dit gesprek faciliteren tussen werkgever en (potentiële) werknemer.”

“Toen ik voor mezelf begon, wist ik dat Jobdigger een waardevolle rol in de uitbreiding van mijn netwerk en groei van mijn bedrijf zou kunnen spelen.”

Bulut heeft zijn kantoor in Zutphen, maar werkt voor werkgevers door heel Nederland. Het verbreden en onderhouden van zijn netwerk door het land is een belangrijk onderdeel van zijn werk. Voordat Bulut begon met ondernemen, was hij al bekend met de mogelijkheden van Jobdigger: “Bij mijn vorige werkgever heb ik ooit een demo van Jobdigger voorbij zien komen. Deze sprak mij aan en is blijven hangen. Ook wist ik dat een aantal toonaangevende bedrijven gebruik maakt van Jobdigger. “Toen ik voor mezelf begon, wist ik dat Jobdigger een waardevolle rol in de uitbreiding van mijn netwerk en groei van mijn bedrijf zou kunnen spelen.”

Overzicht op de arbeidsmarkt

Bulut is begonnen met een kleine poule aan kandidaten, waarvoor hij op zoek ging naar een passende baan binnen de technische sector. Een half jaar later is deze poule flink gegroeid en heeft hij al vele bemiddelingen verzorgd. Het juiste inzicht in de aanbodkant van de arbeidsmarkt is hierbij erg belangrijk. “Via de standaard zoekmachines op zoek gaan naar vacatures, is erg onoverzichtelijk. De resultaten leiden naar veel verschillende bronnen. Jobdigger helpt mij om op een overzichtelijke manier het aanbod in kaart te brengen, waarbij ik bijvoorbeeld ook nog het aanbod van andere intermediairs weg kan filteren. Dat heeft mij in mijn zoektocht veel tijd en geld bespaard’’, aldus de eigenaar van +31 Techniek. In combinatie met het koppelen van de data in zijn ATS Systeem Bullhorn, optimaliseert hij zo continu zijn werving- en selectieprocessen.

“Toen ik voor mezelf begon, wist ik dat Jobdigger een waardevolle rol in de uitbreiding van mijn netwerk en groei van mijn bedrijf zou kunnen spelen.”

Bulut Özkan
+31 Techniek

“Jobdigger heeft mij geholpen snel in contact te komen met bedrijven en efficiënter te werken. Hierdoor kon ik mij focussen op mijn corebusiness in plaats van op randzaken.”
Bulut Özkan, +31 Techniek

Groei met Jobdigger Insights
De ondernemer gebruikt arbeidsmarktdata om met zijn bedrijf te groeien. Met Jobdigger Insights krijgt hij onder andere zicht op openstaande vacatures en ontvangt hij leadlijsten in zijn mailbox die passen bij een specifieke zoekopdracht. Zo zet Bulut Jobdigger in voor zowel leadgeneratie als voor het sneller plaatsen van kandidaten. “Jobdigger heeft mij geholpen snel in contact te komen met bedrijven en efficiënter te werken. Hierdoor kon ik mij focussen op mijn corebusiness en de groei daarvan in plaats van op randzaken. In 4 maanden tijd heb ik met behulp van Jobdigger 15 plaatsingen kunnen realiseren. Ook heb ik inmiddels een mooie database van bedrijven opgebouwd. Zonder Jobdigger was deze een stuk kleiner geweest. Ik raad iedereen deze aanpak aan”, aldus Bulut.

Bulut zit met zijn onderneming in de fase dat hij zich vooral wil focussen op het verbreden van zijn netwerk. Daar helpt Jobdigger hem goed bij. Maar ook in de toekomst kan Jobdigger nog meer waarde toevoegen, gelooft de ondernemer.

Bulut Özkan, +31 Techniek

Ben je na het lezen van dit verhaal benieuwd hoe Jobdigger jou verder kan helpen? Neem contact met ons op.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!