Intelligence Group

Intelligence Group is een internationaal Data & Techbedrijf en biedt datagedreven arbeidsmarktoplossingen aan. Intelligence Group richt zich op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Met dit inzicht kunnen organisaties en professionals in de werving- en selectie onder andere waardevolle marktanalyses maken.

Intelligence Group en Jobdigger: DoelgroepenDashboard

Intelligence Group en Jobdigger hebben samen het DoelgroepenDashboard ontwikkeld. Dit dashboard is beschikbaar binnen de standalone versie van Jobdigger én binnen de meeste ATS-systemen. Wil je meer inzicht in je doelgroep hebben? Het DoelgroepenDashboard voorziet direct én online in alle actuele doelgroepinformatie.

Zo werkt het

Het DoelgroepenDashboard biedt waardevolle doelgroepanalyses en arbeidsmarktdata die helpt bij een efficiënter wervingsproces. De doelgroepinformatie helpt onder andere bij het schrijven van doelgroepgerichtere teksten, het vinden én bereiken van schaarse doelgroepen en het inzetten van de juiste media- en wervingskanalen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 026 20 22 169

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je meer weten over het DoelgroepenDashboard? Neem gerust contact op met één van onze data-experts.

Meer weten over Intelligence Group? Neem een kijkje op de website.