E-Matcher

e-Matcher is een datagedreven softwareplatform voor bedrijven in de flexbranche, waarmee bijna alle administratieve processen volledig geautomatiseerd kunnen worden uitgevoerd. Door deze end-to-end oplossing is het hele wervingstraject beschikbaar binnen één (web)applicatie.

e-Matcher en Jobdigger: de integratie

Door de geautomatiseerde processen van e-Matcher, houden professionals in de werving- en selectie meer tijd en energie over voor sales. De hoeveelheid administratief werk wordt namelijk verminderd door een integraal systeem van frond-, mid- en backoffice. Daar komt nog bij dat, dankzij de integratie met Jobdigger, alle vacatures direct in één open source IT landschap beschikbaar zijn.

Zo werkt het

De integratie met Jobdigger maakt het mogelijk om via het dashboard van e-Matcher vacatures rechtstreeks vanaf de websites van uw prospects en klanten te importeren. Zodra de vacature in e-Matcher is geïmporteerd, wordt automatching direct actief. Zo wordt snel inzichtelijk of er geschikte kandidaten voor deze vacature in e-Matcher staan. De integratie brengt zo sneller meer en nieuwe kansen in beeld.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bel rechtstreeks 0262022169

Wil je meer weten over e-Matcher? Neem dan snel een kijkje op hun website.