Succesvolle integratie in Carerix

Jobdigger Leads en het DoelgroepenDashboard zijn nu volledig geïntegreerd in de recruitmentsoftware van Carerix! Daar zijn wij blij mee want nu kunnen nog meer recruiters vakkennis op doen en onze arbeidsmarktinformatie gebruiken om:

  • voor kandidaten op zoek te gaan naar passende vacatures
  • hun verwachtingen naar hun hiring manager of externe opdrachtgever te managen
  • leads te verzamelen en hiermee koude acquisitie te plegen
  • de ontwikkelingen van concurrenten, bestaande en potentiële klanten te volgen

Het switchen van schermen en systemen is verleden tijd. Vanaf nu maak je direct gebruik van Jobdigger via de snelkoppelingen Kandidaten, Vacatures en Opdrachtgevers én heb je toegang tot het standalone dashboard via Dashboards.

“Voor moderne, effectieve en datagedreven recruitment is deze koppeling een volgende belangrijke stap in recruitment process automation…”

Arco Westbroek, chief product owner Carerix over de integratie van het DoelgroepenDashboard in Carerix:

“Voor moderne, effectieve en datagedreven recruitment is deze koppeling een volgende belangrijke stap in recruitment process automation. Wij zijn trots om de eerste ATS-leverancier te zijn die realtime doelgroepinformatie nu rechtstreeks beschikbaar heeft binnen het Carerix-platform. Dit zorgt ervoor dat recruiters in gesprekken met opdrachtgevers/hiringmanagers alle feiten van de doelgroep kennen en het professionele gesprek kunnen aangaan voor de juiste match.’

Ben je al Carerix-gebruiker en heb je interesse? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Carerix. Ben je nog geen Carerix-klant maar ben je wel benieuwd naar Carerix en de Jobdigger integratie? Bekijk dan onze productpagina en het demofilmpje op de website van Carerix.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!