Jobdigger brengt arbeidsmarktdata samen voor uitzendorganisatie Timing

Uitzendorganisatie Timing is in juli 2017 een samenwerking aangegaan met Jobdigger om verschillende arbeidsmarktdata samen te brengen in één gebruiksvriendelijk, online systeem. Medewerkers van Timing krijgen met de gedetailleerde arbeidsmarktinformatie een realtime inkijk in de arbeidsmarkt.

Jobdigger heeft speciaal voor Timing een arbeidsmarktdashboard ontwikkeld. Het dashboard brengt online data samen die relevant zijn voor de uitzendorganisatie. Dit heeft geleid tot een mooie koppeling van data van Jobdigger, Timing en arbeidsmarktinformatie van het CBS en UWV.

“Elke medewerker van de uitzendorganisatie heeft nu niet alleen inzicht in actuele vacatures, maar kan ook uitgebreide arbeidsmarktanalyses maken en bedrijven bekijken met veel geplaatste vacatures. Ook kan Jobdigger gebruikt worden om meer inzicht te krijgen in kenmerken van werkzoekenden”, aldus Björn Hijmans, mede-oprichter van Jobdigger.

“Feiten en cijfers over de regionale arbeidsmarkt zijn voor onze intercedenten met het dashboard met één druk op de knop inzichtelijk…”

Paul Haarhuis, Commercieel Directeur van Timing: “Nu we te maken hebben met een krapper wordende arbeidsmarkt, is het belangrijk om te weten wat er gaande is op de arbeidsmarkt. Wat is de spanningsindicator? Waar zit het talent dat ik zoek? Met het dashboard kunnen we klanten realtime informeren hoe het met de regionale arbeidsmarkt gesteld is, op basis van de vacatures die zij hebben uitstaan. Feiten en cijfers over de regionale arbeidsmarkt zijn voor onze intercedenten met het dashboard met één druk op de knop inzichtelijk. Zo kunnen we nog sneller en beter reageren op de vraag van onze klanten.’

 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!