Referenties

DoelgroepenDashboard

ManpowerGroup ziet Jobdigger als een volwaardige business-partner in de digitalisering van de arbeidsmarkt.

De data van Jobdigger helpt ons dagelijks om ingewikkelde arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken te beantwoorden. De combinatie van betrouwbare data en gebruiksgemak zorgt ervoor dat onze collega’s marktanalyses maken in een handomdraai. De mensen achter Jobdigger denken bovendien pro-actief mee aan oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar leken, maar nu binnen bereik zijn.

DoelgroepenDashboard

Het DoelgroepenDashboard helpt ons om onze relaties op een doortastende manier mee te nemen in de recruitmentkeuzes die we samen met hun maken.

Jeroen Heijligers - Personato

Leadgeneratie

Het is voor ons heel belangrijk dat we in Jobdigger een partner hebben waarmee we constructief kunnen samenwerken. Medewerkers zijn professionele gesprekspartners, die meedenken over ingewikkelde vraagstukken. Hun open houding en diepgaande kennis maakt de communicatie bovendien erg helder en plezierig.

Bart van Krimpen, Randstad Groep

Leadgeneratie

ManpowerGroup ziet Jobdigger als een volwaardige business-partner in de digitalisering van de arbeidsmarkt. De data van Jobdigger helpt ons dagelijks om ingewikkelde arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken te beantwoorden. De combinatie van betrouwbare data en gebruiksgemak zorgt ervoor dat onze collega’s marktanalyses maken in een handomdraai. De mensen achter Jobdigger denken bovendien pro-actief mee aan oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar leken, maar nu binnen bereik zijn.

Bas de Ruijter - ManpowerGroup

DoelgroepenDashboard

Ik gebruik het DoelgroepenDashboard bij al mijn intakegesprekken met vacaturehouders om hen een beeld te geven van de doelgroep in onze huidige arbeidsmarkt en daarmee een prognose te geven over hoe de werving zal verlopen. Het geeft mij de mogelijkheid om strategisch te werven en mijn meerwaarde tastbaar te maken met data.

Kitty Peters, Corporate Recruiter

Loopbaan

Het systeem is aangepast op onze wensen en eisen en werkt in de praktijk heel gemakkelijk. Ik ben ervan overtuigd dat Jobdigger veel vacatures boven tafel krijgt die we anders niet hadden gevonden.

Sylvia uit Beijerse, Perspectief groep

DoelgroepenDashboard

Het DoelgroepenDashboard helpt ons om voor vacatures, waarbij we minder kennis en ervaring hebben, zeer snel een beeld te vormen van de arbeidsmarkt en de concurrentie.

Dit zorgt ervoor dat we beter de gesprekken ingaan die we voeren met onze businesspartners en zorgt ook voor zowel een kwalitatieve verbetering als versnelling in ons selectieproces.

Mitchell van Koert - Achmea

Loopbaan

Als mobiliteitsadviseur bij het Radboudumc maak ik graag gebruik van Jobdigger. Het helpt de medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe functie om op een overzichtelijke manier naar vacatures te zoeken, maar ook extra informatie te verkrijgen over arbeidsmarktkansen in hun regio. Jobdigger geeft mij inzicht in wat er op de arbeidsmarkt speelt en ik gebruik het om mijn adviezen te onderbouwen.

Monique Kropman, Radboud UMC

Leadgeneratie

Jobdigger maakt het stukken makkelijker om te zoeken naar geschikte vacatures. Door de volledigheid van de verwerkte informatie en het continu checken op actualiteit kunnen we doelgerichter werken. In onze branche is efficiëntie in de werkwijze van groot belang en Jobdigger draagt daar zeker aan bij.

Sven Prevoo, Accord Uitzendbureau

Leadgeneratie

Jobdigger geeft ons de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de meest recente vacatures te vinden.

Los van deze waardevolle functionaliteit valt vooral de prettige samenwerking op. Jobdigger denkt écht met ons mee om alle mogelijkheden maximaal te benutten. Ze adviseert niet om zoveel mogelijk te verkopen, maar om zo goed mogelijk te voorzien in onze wensen.

Ferry Kort, Luba Uitzendbureau

Leadgeneratie

Wij hebben de keuze voor Jobdigger gemaakt, omdat het een erg gebruiksvriendelijke tool is. Ook de exceloverzichten die we dagelijks ontvangen, zijn heel duidelijk en direct toepasbaar. Verder ervaar ik het persoonlijke contact en de goede en snelle service als heel erg prettig! Bijkomend voordeel is dat de kosten lager zijn dan bij onze vorige leverancier. Kortom: Betere kwaliteit voor lagere kosten!

Yvonne Karst - YoungCapital

Leadgeneratie

Jobdigger is veel meer dan een standaarddienst. De mensen bij Jobdigger zijn voor mij gelijkwaardige partners in het vinden van nieuwe kansen en ontwikkelingen in de markt. De data is van hoge kwaliteit en doordat ze er met een nieuw perspectief naar kijken, komen ze met andersoortige oplossingen.

Jacco Vingerling, JACkLING engineering BV

Loopbaan

Naast een prettige samenwerking levert Jobdigger een eenvoudig en slim systeem met direct toegang tot relevante vacatures. Niet alleen voor onze cliënten een goede ondersteuning maar ook voor onze jobhunters een effectief instrument om toegang te krijgen tot geschikte vacatures.

Olaff Smit, Enroute

Loopbaan

Jobdigger is een toegankelijk en prettig systeem, dat een goede ondersteuning biedt voor onze cliënten bij hun zoektocht naar een andere baan. We zijn ervan overtuigd dat zij met behulp van Jobdigger sneller en effectiever de baan kunnen vinden die bij hun talenten past.

Ellen Hobers, Elqui