Over ons

Wij van Jobdigger zijn ervan overtuigd dat de analyse van data steeds belangrijker wordt om de juiste beslissingen te kunnen nemen en te kunnen inspelen op veranderingen in de arbeidsmarkt. We willen onze klanten actuele analyseerbare data en intelligentie leveren. Door de inzichten die op basis van onze informatie kunnen worden verkregen, kunnen onze klanten sneller en effectiever opereren in de arbeidsmarkt. Dit leidt onder andere tot betere resultaten in de marketing, sales en het wervingsproces.

Sinds zijn oprichting in 2008 draait het bij Jobdigger om de kwaliteit van de geleverde data. Zo streeft ons team van data-, taal- en IT-specialisten naar constante en voortdurende verbetering van de kwaliteit door middel van automatische en handmatige checks. Eventuele afwijkingen of onjuistheden worden direct in behandeling genomen en verwijderd of opgelost.

Dankzij de kleine omvang van het bedrijf blijven de lijntjes met onze klanten kort: het team denkt graag met klanten mee en er is sprake van een persoonlijke aanpak. Er is tevens veel ruimte voor het ontwikkelen van oplossingen die afwijken van ons standaard assortiment (Jobdigger Leadgeneratie en Jobdigger Loopbaan). Op aanvraag, bouwen wij technische koppelingen met bijvoorbeeld ATS systemen en jobboards en bieden we je zowel toegang tot vacaturedata via datawarehouses als toegang tot data en aggregaties via APIs. Ten slotte, bouwen wij ook webomgevingen voor eindgebruikers.